Startsidan     Kamera     Facebook     Youtube     Instagram     ...Translate?
MENY

 Naturbilder

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G

Lite naturbilder från idag då jag var med min familj på typ Mariebergsskogen, haha det var nog kul för de människorna som såg mig fota (sprang runt som en jävla rudis i skogen och typ tog massa bilder) Cool man är då... HAHA! Sen så ramlade jag för jag var hyper. OMG! Nu har jag stulit några av era minuter :) Tack för 110 prenumeranter btw! Ha det underbart idag och imorgon ;)

 Some stones

Nikon D3100 +  Nikkor 50mm f/1.8G (okej bländaren blev lite fel..)

- happiest boy in the world right now. I may should get an Iphone from 3 (they have phones) because my other phone doesn't work. And I will sale my 50mm f/1.8 and buy me a 50mm f/1.4 from my money I have. I don't know why I'm writing in english, just love it!

Picture above is from today!

 Sneak Peek av nya designen


Sneak Peek av den nya designen. Satt fan hela dan och gjorde om hela designen. Stolt! Och förresten ELIAS trodde inte att jag var jag i hans liveblogg :( Usch på han! besök hans blogg också! ;) HEJDÅ! Förresten vad tror ni om den nya designen?

 Video (om 2012 och design) Viktigt...

Nu ska jag rita klart min design (gör alltid det innan) ;D

 Paket från blogkeen.

Lite halvdåliga bilder från mammas iPhone..

Detta paket trillade ner i min brevlåda idag! Från blogkeen :) Väntar även på ännu ett till paket från dem. Paketet innehöll: Vax & goa tabletter :) 

Igår beställde jag även lite saker för ungefär 600 kronor, vad det är får ni se när det kommer! Nu när det är jul och allt så fick jag ju lite pengar, så varför inte slösa bort dem lite? Jag ska även köpa en reflexskärm då min gamla gick sönder tyvärr.  Ha det bra, nu ska jag jobba på min bloggdesign och svara på kommentarer.

TACK TILL 105 följare via bloglovin också.

 allt kommer bli perfekt bara inte just nu...

Jag har inte bloggat jag vet, haha. Som rubriken säger så kommer allt bli perfekt. Jag har kommit lååångt med min nya bloggdesign.. har typ fyra dagar på mig att få den klar. :) En bra bit i allafall. Imorgon blir det fotografering :) Får se om det blev något lyckat med det då, och som rubriken säger så kommer allt bli perfekt kanske inte iår men hoppas att bloggningen kommer att bli bra, ni fattar inte vilken stress jag har, fast ändå inte. Jag har lagt ut flera hundra på fel sak, har mailat så vår vi se, min kompis mår inte bra och behöver stöd... <3 Och sen har jag tre bloggdesigner att göra.. 1000000000 frågor via mailen och inlägg, och fota och vara med familjen. Sen även kommentarer som måste svaras (älskar dem!) Det blir mycket tyvärr. Inte någon toppen inlägg men ni vet i alla fall hur allt ligger till. :) Ha det bra!

 Julklappar 2 0 1 1 - God jul ♥

God Jul allesammans 

 En kvar till hundra.

Omg jag har 99 prenumeranter via bloglovin! Ganska awesome, snart 100! Och jag har en tävling på G när jag får 100 =) Om jag fick hundra stycken vore det den bästa julklappen ever :) Skulle bara slänga in ett litet inlägg nu. Kommer säkert ett om en och en halv timme också! Och nej jag har inga bilder just nu att visa, men det kommer säkert en liten sneekpeak på den nya designen snart! Och imorgon kommer det videos om mina paket :) Ha det gött!

bloglovin


 Lite små julklappar i förväg.

Är på den datan då jag ej hade photoshop, så ber om ursäkt för kvalitén, skyller på photoscape..

Idag var jag hos min farmor och farfar och fick dessa saker, massa pennor (älskar dem) ett block och på första bilden är det en häftapparat, tejp & en pennväsare :) Tackar för dessa små saker! Imorgon är det julafaton eftersom det är ju Fredag, fast det blir ju lite fel eftersom jag ska sova nu ;) Hejdååå! (och en till sak, designen blir nog klar i tid ;)) Vilken outtänkt inlägg haha!

 Nattprat typ. Haha tröttis!

Ska svara på era kommentarer imorgon :D

 Jullov imorgon, bloggen blir bättre!

Hejsan Svejsan! Som rubriken säger, min blogg suger (men ni stannar ändå) :) Men om jag ska vara helt ärlig nu så har jag inte haft tid med bloggen. Har haft tid med facebook och annat, vet ej varför.. Har inte gjort klart nästan någonting inför 2012 utom att jag fotade självporträtt till nya designen idag! När det snöade :)

Och för att jag bloggar på min minidator just nu så kommer jag inte åt photoshop, så kan inte redigera några bilder överhuvud taget, jag ska skicka bilder någon gång imorgon till min kompis som jag tog på henne och så får vi se om jag kan redigera dem i min gamla dator.

Idag har jag även städat rummet, eller egentligen satt upp flera posters så allt blev stökigare HAHAH! Ja som jag sa så kommer jag inte åt photoshop idag men imorgon gör jag det, då är jag ledig och det jag ska göra innan julen och 2012 är detta:

Köpa en juklapp till.
Fixa del 2 & del 3 i mina nya inlägg för 2012.
Fixa klart designen (gjorde en men sedan tröttnade så ska göra en ny igen)
Göra klart allt som har med bloggen att göra, kategorier och blablbla :)

Jaja nu ska jag fixa lite på min nya design så hörs vi! Hejdå. Hoppas ni inte dödar mig för att jag inte lägger upp några bilder. Hejjdåååå!

 Julkrans

Nikon D3100 + AF-S Nikkor 50mm f/1.8G

Hejsan idag så vaknade jag framför teven kl.8 haha :) Har nyss kommit hem från en fotografering med min kompis, vi tog lite olika bilder, bokeh & olika porträtt, har dock inte lagt in de bilderna än så ni får dem någon annan dag. Dessa bilder tog jag förut på våran dörrkrans haha :) Och var är snön?! Borde inte den komma iår?

Just nu: Jag bloggar och ska se på film, även läsa klart Shoot Magazine ;)
Ha det bra så hörs vi med nya bilder imorgon =)

 Fjärde advent, fotorunda i trädgården

Nikon D3100 + AF-S Nikkor 50mm f/1.8G

Herregud vad snabbt tiden går! Söndag igen och det är ju redan fjärde advent! Helt sjukt att det bara är sex dagar kvar till julafton! Fotade lite i trädgården idag, så nu har jag asmycet bilder som ni får se seanre! Just nu så tänkte jag åka och fota med min kompis ANNIKA! Ha det gött så syns vi!

 Tävlar om en dvd hos Annnaiz.blogg.se!

Åh eftersom jag inte har så mycket bilder just nu så får det bli ett tävlingsinlägg istället :D Har ju faktiskt redan visat lite bilder haha! Okej denna gången så tävlar jag hos ANNA! Om en dvd från MODERSKEPPET! Eftersom det är om raw gör ju saken ännu bättre, jag vet ju lite om raw men egentligen inte så mycket. Ni hittar länken till hennes tävling HÄR! Anna är en jättebra fotograf, hoppas ni också tycker det och börja följa henne :)

Ha det gött allesammans så syns vi imorgon med nya bilder :) Känns lite dött med det!

 Min dag i bilder.

Bilder från mammas iphone som jag tagit!


1:a bilden: Kan ni gissa vem jag mötte på stan? Thomas Di Leva! Ganska coolt så jag frågde om autografen, ganska ovanlig autogaf.. :)

2:a bilden: Jag var på stan somsagt nästan hela dagen och köpte julklappar! Köpte även mer saker som ni får se senare. :)

3:e bilden: An awesome bil jag såg på stan som hette Morgan.

4:e bilden: En tidning som jag köpte på stan, ni vet väl redan om den? Shoot Magazine? Om ni vill prenumerera på den så gör det här: prenumera hääääär!

5:e bilden: En bok jag köpte på stan, Hungerspelen heter den ;) Har velat köpt den jättelänge!

Det var lite om min dag, just nu sitter jag och deppar för att jag inte hann att ha en fotografering.. :(

Ha en bra kväll!

 NY DATOR!!!!

JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT MIN NYA DATOR <3 EN ACER ASPIRE ONE D255E! Älskar den! Nu ska jag låde den vila och låt mig vila också ;) Visserligen är denna MYCKET mindre men min gamla var seg och hade virus och massa skit, jag är hatade den! Hoppas ni får en bra kväll, eller ja typ natt. Ska blogga mer seriöst imorgon med nya bilder! Och jag ber om ursäkt för bilder över, sämst kvalité.

 Julgransbokeh.

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G

Nu kommer julen närmare, nästa vecka gäller det! Entaligt antal dagar kvar nu! :D
Hoppas ni får en fin kväll!

 Allt bara krånglar.

Det ser bra ut i Google Chrome, åt helvete i Mozilla firefox. Jävla skit ALLT ser knäppt ut i Mozilla. Nu kommer allt att blir katastrof, kommer aldrig mera göra en design alla bara krånglar!!! Vissa saker ser fel ut i Explorer, vet någon som kan hjälpa mig? Som kan fixa detta? Jag ber er annars så kommer inte designen upp och då kommer jag aldrig blogga mera, jag lovar! Hoppas detta löser dig.... Ha det bra....

 Argh! Bloggpaus? sjuk..

Åh orkar inte blogga nu! Jag vet att ni är bäst och stöttar mig.. Inget speciellt som har hänt utan mår bara inte bra. Känner mig sjuk och har varit hemma idag. Jag hoppas inte ni tar bort mig från bloglovin... All insperation är borta, men den kommer tillbaka lite smått, idag är det bättre väder, men ingen snö! Då blir det ju inga direkt roliga bilder. Och att ni ens står att kolla min blogg med denna designen, helt sjukt! HAHA. :) Nej jag skoja bara.. Men när det blir 2012 så kommer en ny. Skriver mer om den en annan dag. Vet ej om det blir bloggpaus men kommer tillbaka bnär det behövs. Kanske ikväll? Imorgon? Nästa vecka? Eller 2014? Haha nej inte 2014, hoppas på snart! Ha det bra så hörs vi.

 12 December. Rösta på mig!

Hellu nu är det 12 December vilket betyder att det är 12 dagar kvar till jul, med närmare tanka är det julafton nästa vecka! Herregud vad tiden går snabbt. Jag gick även vidare i en fototävling hos TILDA! Ni kan rösta HÄÄÄÄÄR! Jag är nummer Två och om ni röstar på mig så får ni en kaka! Snälla jag ber er. Skulle vara grymt! Om ni har röstat släng in en kommentar då  så jag vet senare när jag kan länka er! Till en helt annan sak så är vädret sämst, regningt, mörkt och allmänt jobbigt! Jag orkar inte fota just nu och är helt tom på insperation.. Hoppas att det blir bättre snart :D

TACK TILL 87 FÖLJARE PÅ BLOGLOVIN! BARA 13 KVAR TILL HUNDRA!! ni äger, älskar er alla era kommentarer och allt!

 Förhandsgrandskning på den nya desigen.

Den är inte så blå som den ser ut att vara :D
Vad tror ni om den?

 Breaking Dawn tröjan - bilder.

Nikon D3100 + 50mm f/1.8G

Hejsan bloggläsare! Här över ser ni lite bättre bilder på tröjan (HAHA! kolla mitt face..) Jag har köpt den på discshop. Just nu så sitter jag och lyssnar på musik och förbereder lite med den nya designen som kommer att komma exakt när det blir 2012! Det måste finnas massa inlägg också så jag förbereder dem just nu :D Och tack till alla som följer mig via bloglovin! Och era kommentarer, jag älskar dem! :D Ni kommer även och få se lite roliga saker framöver, så ni vet!

 Tävlar hos Tilda. 10 December, två veckor kvar till jul.

Jag är med och tävlar hos TILDA! Temat var porträtt och då valde jag denna bilden under. Man vinner ett close up filter från TVSPELSWEB.SE! Om jag van skulle jag vilja vinna DETTA FILTER! Jag tog bilden i somras på en fotbollscup, jag gillar bilden på många sätt. Redigeringen och motivet och allt! Man kan ju inte vinna alltid men detta kan ju vara min chans? Visst? :)
OBSERVERA ATT BILDEN ÄR I 700 PIXLAR DÅ HON VILLE DET! inte min vanliga bloggstorlek. Och idag är det 10:e December! Asume bara två veckor kvar till självaste julafton... MÅSTE KÖPA JULKLAPPAR! Har även vunnit en länkning i en ganska stor blogg och ska visa er en sneek peek på nya designen imorgon! Ha det bra.

 Vem är jag? Mer om mig.

Jag driver just nu bloggen Daphoto. Här kommer du hitta lite fakta om mig :D Mitt namn är alltså David Andreasson, David Carl Eric Andreasson om man ska vara exakt. Jag är 12, fyller 13 2012! Som ni redan har förstått så älskar jag design, foto & The Twilight Saga, även Vampire Diaries :D Jag går på engelska skolan i Karlstad, Värmland i årskurs 6! Jag är nästan alltid glad och sprallig och busig, älskar att skoja med folk och att skratta. Jag lyssnar ofta på musik, blandad musik med mest Pitbull, Usher, Lmfao & Kelly Clarkson. Vääääldigt ofta så läser jag, ja jag läser ofta böcker :)

Jag bor med min familj i en villa, vi består av fyra stycken personer. Mamma, pappa och Adam (min lillebror)
Om ni inte visste något om mig så vet ni nog det nu! Här under kommer lite saker som jag gillar:

Piano. Musik. Titanic. Twilight. Foto. Redigering i Ps. Böcker. Pizza. Dricka. Kompisar. Läxfritt. Godis. Djur. Subway. McDonalds. Temple Run. Sovmorgon! Sena kvällar. Mys. Skidor. Skratt. Sport. Ljus. Godis och sötsaker. Datorn. Webbdesign. Göra någon annan glad. Äkta vänner. Naturen. Läsa bloggar. Blogga. Göra busiga saker. Chatta med mina goa vänner. Facebook. Sms. Sol. Snö. Regn (ibland) Chokladbollar. Små gulliga barn. Taco. Julen. Sommaren. Texter. Spotify. Min ägiga spotifylista.
NU VET NI MER OM MIG! :D något som ni också gillar?

 Paket :)


 bloggutmaning för 2012

Ska blogga mera imorgon och även göra klart Ellens design (som jag typ glömde? sry!) och visa foton och TVÅ paket som har kommit hem i min brevlåda! Ganska kul :D HA DET BRA :)

 Tävlar igen + snö

Är med i en tävling igen. Denna gången hos KLARA! Man kan vinna en valfri reflexskärm från tvspelsweb.se! För max 249:- och om jag vann så skulle jag vilja ha en 80cm vit/silver. Hääär hittar ni den reflexskärmen. Ni hittar hennes tävling här: LÄNK!
Idag har varit en sådan här dag när man bara öser på med inlägg som man inte har förberett direkt. Och nu innan julafton så kommer det bli mååånga länkningar och inlägg om olika tävlingar, eftersom jag är med i olika julkalendrar!



Och för er som inte har märkt att det snöar (iallafall i Karlstad) så SNÖAR DET! äntligen!

 Tävlar om en Iphone 4s hos IDA!

Hejsan bloggen eller ja alla bloggläsare! ;) Idag har jag skultat efter lunch gött, så nu har jag satt mig bakom datorn såklart och tänkte blogga om en tävling hos IDA! Hon tävlar ut en Iphone 4s!!!!! Så sjukt att jag ens tänker på tanken att vinna, varför skulle jag vinna? Men det gör ju inget att försöka, ellerhur? Men ha det gött allesammans så hörs vi! :D LÄÄÄÄÄNK TILL TÄVLINGEN HÄÄÄÄR! Följ henne gärna via bloglovin också!


 Jag vann + tävlar

Herregud, först vann jag ett filter hos EMMA! Sen så vann jag en fotobok hos JARINA! Sen är jag också med och tävlar häääär! Om biobiljetter, även hos Jarina det med :D  Ska åka till skolan nu men när jag kommer hem då ska jag fira dessa tävlingar och fixa lite småsaker i designen så allt blir rätt! Och kan det inte börja snöa? Jag vill ha vinterfoton!

 Vinterdesign....

Hejsan allesammans! Gud vad länge sedan det var! Jag har jobbat lite på en ny design, ja såhär blev resultatet. :) Vet dock inte om jag gillar den, och all denna snö på bloggen, men jaja det får vara sålänge. Lite nya saker/förbättringar:

» Klickbar rubrik (så man kommer direkt till kommentarerna)
» Bättre bakgrund.
» Bättre bilder som stämmer in.
» Uppdelade arkiv och kategorier.
» Nedräkning tills julafton
» Har lagt till en footer

.... OCH LITE TILL!


Update: JAG SKA GÖR IKONER NÄR JAG KOMMER HEM, SKA BORT NU!!!!!

Så nu till den stora frågan...
BÄTTRE/SÄMRE?

 Förhandsgrandskning på nya desigen.

Ursäkta bloggningen, kommer bli bättre när nya designen är uppe. Ska svara på kommentarerna imorgon!

Design made by me, Copyright © David Andreasson 2012 - Tillbaka upp till toppen!