Startsidan     Kamera     Facebook     Youtube     Instagram     ...Translate?
MENY

 Inte hemma på ett par dagar. =(

Förlåt för att jag inte har bloggat på ååår och dagar men jag har inte varit hemma idag och igår och kommer hem på Onsdag eller Tisdag så jag kommer inte kunna blogga något mer nu heller , men kameran är med så det blir nog några bilder sen ska jag även ha en fotografering med en kompis när jag kommer hem till mitt hem igen. =) Jag har redan tröttnat på headern så den kommer snart att bytas och menyn = suger. Så måste börja fixa om hela desigen igen tyvärr , så jag kan ha den lääänge. :) Fast har redan en slags grund som jag har haft innan. Men bara så ni vet och jag kommer att uppdatera mer jag lovar men bara jag kommer hem.. Men så länge får ni ha det bra!


 Höstfoto nästa vecka.

Arkivbild. (Ska även fota denna lilla tuffingen!)


Nästa vecka ska jag ha en fotografering med en tjej som jag har fotar förr (ni kommer kanske känna igen henne från min gamla blogg) Jaja och jag måste bara säga: Sry för denna usla uppdatering, ska bättra mig men känner mig inte helt hundra och har massa i skolan att ta tag i , men ska försöka bättra mig , okej? =)

 


Ha det bra!

 Starta om bloggen?

Alltså jag funderar på att radera alla inlägg på bloggen och börja om på nytt. Bara för min blogg är lite tråkig just nu och inte så mycket bilder och de inlägg innan har också varit tråkiga. Vet inte vad tycker ni?

 Självporträtt

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G

Färg/Svartvit?
Tänkte fota självporträtt men det blev inte bra. Ska hitta ett bättre ställe nästa gång =)
En porträtt fotografering är bokad snart också , nästa vecka!

 Före och efter.


>>Detta har jag gjort<<

Lagt på skärpa samt kontrast.
Ljusat upp med kurvor.
Lagt på svartvitt lager (med gradient map)
Lagt på en blå ton. =)

 Breaking Dawn Collage.

Copyright by David Andreasson.

Hejsan allesammans , jag har äntligen lust för att blogga igen och jag ska ut och fota snart (bara jag hittar ett bra ställe) Och livet känns bara underbart. =) Gjorde även ett collage med lite nya/gamla stills från Breaking Dawn. By the way , hoppas det blir 11 års gräns! Ska även fixa en ny header som inte är så tråkig. Ha det bra nu ska jag plugga. See you!

 Gammal kärlek rostar aldrig ♥

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G

 Designtips: Bildspel i headern.

Nu tänkte jag börja med designtips. Vill ni ha lite designtips? Hoppas det iallafall. Många har frågat om hur jag gjorde min header på min gamla blogg där jag hade bildspel , jag har redan visat det men kan väl göra det bara för att jag har en ny blogg och känner för det. Jag kommer visa det nu , men om det inte funkar så kommer jag inte ha tid att hjälpa alla , så jag kommer inte att hjälpa någon. So here we go!

1. Nu ska du lägga in själv koden som gör så att bildspelet rör sig senare (lägg in den innan <head>)


2. Nu kan ska du lägga in själva bildspelet och du måste ha ";" mellan varje bild UTOM DEN SISTA!


3. Och om bildspelet sitter fel eller om du vill ändra vart själv bildspelet ska vara så klistra in denna kod:


Nu borde allt funka! Man kan ändra storlek och om den ska vara till höger eller vänster i den sista koden! ;) Jag hoppas att allt borde funka och att ni blir nöjda! :) Vad vill ni ha mer för designtips?

 Alexandra.

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8.

Här har ni några bilder på Alexandra från igår! Jag fotade även höstbilder med henne mer som kommer senare! Vad tycker ni om bilderna? Själv tycker jag att dem var ganska bra faktiskt... :) Idag var jag även assistent åt en fotograf som fotade bilder på personalen på ett företag (där min farbror jobbar) Det var skitkul att hänga med en riktig fotograf och hjälpa till att vara assistent. ;)

Ha det bra!

 Ny design!

Vad tycker ni? Bättre eller sämre?

 förhandsgrandskning på den nya desigen.

Vad tror ni , blir den bra? ;) Är ganska nöjd men det är lite småsaker kvar!

 Vinn en macbook air!

Hejsan nu kan man vinna en macbook air! http://www.studeravidare.se/bloggc?id=j9uzxf6t1xc
(Eller här!)

Ni måste gå in på länken även om ni inte vill tävla! Tryck på länken flera gånger också om ni har lust! :)
Sprid denna länken vidare till folk: http://www.studeravidare.se/bloggc?id=j9uzxf6t1xc!

Alla som går in på länken får en kaka! Eller nej men gå in på länken och tävla om en macbook air!
Kom igen nu! :D

Ska du plugga på högskola? Vad ska du välja och var vill du plugga? Kolla in Studeravidare.se för mer information om högskolor, universitet och utbildningar!

 I skolan

Sitter just nu i skolan och tänkte bara skriva ett litet inlägg c: Senare efter skolan ska jag även fota med min kamera (som jag inte har gjort på år och dagar) Men jaja jag ska även fixa med en ny bakgrund till blggen (behövs verkligen...) Den jag har nu kan man väl inte ens kalla för bakgrund? Som jag också sa här uppe ska jag fota och jag behöver verkligen fixa en proffsigare och snyggare meny och en ny header. Och ny typsnitt. Fan jag behöver göra en helt ny design :o Men anyway jag får väl jobba med den lite ikväll c: Och tänkte även fota lite porträtt under helgen. Fan vad gött det känns. Och nu när jag ändå skriver ska jag även säga att min reflexskärm är trasig (det känns så underbart att ha en lillebror.. som förstörde den) Jaja nu har jag babblat tillråkligt.


Och snart ska jag hem och kolla ny avnsittet av vampire diaries. :)
Ha det gött apelsinmos. (nej det rimmar ju inte ens) :c Nej men hejdå och så får vi hoppas att designen snart är klar.


 Svar på en fråga av en läsare.

Alva Carlbom, fotoblogg om Faster:
Kan inte du göra några fototips som du använder dig av? :) Vore kul, du tar så fina bilder! :D

Svar: Jo det är klart jag kan , men vad för slags tips? Eller jag menar är det något speciellt eller ska jag bara dela med mig av mina egna tips? Skulle vara bra att veta innan jag lägger ner tid på att göra ett inlägg.
:)


Och den datorn jag har är typ cp så jag ska köpa en ny om några veckor , har äntligen råd. ;)

 Faster

Omg , jag vet att den är gammal men ändå , omg! Jag har inte uppdaterat med bilder ännu jag vet och jag ska , men jag har mycket med skolan just nu (ingen ursäkt) men ändå. Ha det bra så hörs vi.

 Frågestund och liveblogg?

Nu äntligen har jag kommit igång och ska blogga som vanligt igen , känns så jäkla bra! Om något fortsfarande ser konstigt ut så säg till så snabbt så möljigt isåfall. Och vad tycker ni om designen? Jag hoppas ni gillar den. Men för att ni ska få veta lite mer om mig eller har några frågor så kommer jag att ha en frågestund , ett bra sätt att börja bloggen med inte sant? Sen tänkte jag även att jag kanske ska köra en liveblogg snart , låter det som en bra idé?

Jag tänkte även dra ut och fota lite höstbilder i trädgården senare så det blir lite bilder här också om vädret tillåter. Sounds like a good idea?


Här under har ni några mindre fina bilder på mig från ifredags då vi hade crazy hair day!

Design made by me, Copyright © David Andreasson 2012 - Tillbaka upp till toppen!