Startsidan     Kamera     Facebook     Youtube     Instagram     ...Translate?
MENY

 Ta mig till havet

Iphone 4 + Instagram (daviidfoto)

 Inte hemma

Just nu är jag inte hemma, jag är hos farmor och farfar. Jag sitter just nu på farfars dator och ser att min design ser konstig ut, han använder en stationär dator med Internet Explorer, ser att andra bloggar inte ser så konstiga ut alls, har ni också problem, typ att något ser fel ut? För mig ser början av menyn konstig ut. Är någon av er experter på det här? Om ni är det kan ni väl maila mig eller något, vill ju att designen ska se felfri ut även om den inte är den snyggaste direkt. Visserligen har jag ju nyss skaffat den här men jag kommer att ha kvar den ett tag men jag ska börja koda på en ny design som ser seriösare ut och utan några jävla fel, har redan en i huvudet och jag vet att det är jobbigt när man byter design hela tiden men denna som jag ska börja på kommer jag nog att ha länge ;)
 
Jag kommer nog förövrigt hem på Fredag och nu ska jag ladda kamerabatterierna för imorgon blir det att dra och bada och fota :).

 Tävlar hos Malin

(gammal bild, annan storlek.)
 
Hejsan jag tävlar hos Malin om en värdescheck från tvspelsweb.se på 300:-. Om jag vann skulle jag vilja ha detta! Jag har gillat hennes facebooksida och följer henne på bloglovin, temat är sommar och jag hittade ingen bild alls utom denna bilden från förra året för jordgubbar tillhör sommaren :) Malins inlägg här!

 Ida Olsson #2

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G

 Church

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G

 Foto med Annika

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Här är bilder på Annika när vi fotade för ett tag sedan :) Vi fotade varandra till designer (min menybild t.ex) osv. Jag tog lite naturbilder också, ni kommer att få se mer bilder, har även fotat med en som jag känner som heter Elin, ni kommer att få se de bilderna med.

 Frågestund

Okej vi kör på en frågestund! Såklart får ni fråga vad ni vill och jag svarar såklart på alla frågor, alla utom kamerafrågor, okej om det handlar om min kamerautrustning men ej "Vad ska jag köpa för kamera?" Jag hoppas att alla slänger in någon fråga, inga frågor är dumma så fråga på så får vi se när jag svarar! ;)

 uppdatering av bilder

Före:
 
Efter:
 
Som jag sa ville jag ha nya bilder, nu blev det nya :). Dock inte några fler i menyn ännu men det går att fixa snabbt någon dag. Vad tycker ni?

 Ida Olsson

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Första bilderna på Ida. Jag tycker att bilderna blev grymt bra, ljuset var fint och färgerna var bra. Tänker absolut fota där igen någon gång :).

 uppdatering av designen

Före:
 
Efter:
 
Okej, jag vet att alla har runda bilder. Men jag ska inte ha en rund profilbild sen när jag har en bättre på mig där jag ser glad ut ;) Sen efter C H E C K  T H I S  O U T ska det komma en bild och längre ner i menyn, de bilderna är inte fixade ännu men de kommer, jag lovar! Om man tänker att det ska vara nya och bra bilder i menyn blir det väl helt okej? :)
 
TRYCK F5!

 Girl in the forest #5 (last part)

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Körde en annan redigering på dessa bilder, gillar denna Vintage-redigeringen :)


 Fotodag med Ida

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Haft en fotodag med Ida här i Karlstad, jag har fotat henne och hon lite störda bilder på mig, bilderna kommer bli awesome, ni får vänta och se helt enkelt ;)

 ALLT SER FÖRJÄVLIGT UT

Nu ser vissa inlägg och menyn störd ut, designen kommer upp idag!
Update: Fixade menyn och inlägget, bilden sitter fortfarande fel men somsagt kommer designen idag ändå :)

 Glöm inte att rösta!

Glöm inte att rösta på mig i Linneas fototävling. Klicka här för att rösta på mig. Jag är nummer fem och blir enormt tacksam om ni röstar och tack till alla som har röstat på mig :). Alla som röstar får förövrigt en länk i ett inlägg.
Idag är det tre veckor kvar tills min födelsedag, är freaking excited!

 Annika Johansson

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Bilder på Annika som tog Behind The Scenes-bilder när jag fotade Alexandra, har inte så mycket varierande bilder just nu eftersom det har regnat nästan varje dag typ och jag har helt enkelt inte tänkt på att fota. Ska fota imorgon så ni får nya bilder och designen är typ klar, utom vissa grejor som jag fixar imorgon :).

 Sälja Sigma 70-300mm

Ska sälja mitt teleobjektiv för det står bara och dammar hemma, har endast använt ett par gånger och det finns inga synliga repor, undrar om någon av er är intresserad av att köpa det? Om så kan ni maila eller skicka en kommentar vilket pris ni är beredda att betala :). Objektivet köptes Januari 2011, så det är ganska gammalt men det är precis samma som när jag köpte det och originalkartongen finns kvar, kan maila bilder om någon är intresserad :). Passar Nikonmodeller.

 Girl in the forest #4

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G

 Hur jag sorterar mina filer och mappar

Tänkte visa hur jag sorterar alla mina bilder, filer & mappar, inspererades av Michaela (hennes video --> här). Ska skaffa en extern hårddisk , detta är alltså på datorn, inte på någon hårddisk :). Tycker allt är mycket smidigare nu, har ni lika kaos som jag hade? Fixa i ordning allt, det tar lång tid och det är jobbigt men det är verkligen värt det!
 
designen blev ej klar idag, men den kommer när den kommer!
Update: Råkade radera mitt youtubekonto (hur lyckas man?) dock hade jag bara tre videosar men ändå.

 ska på fototräff!

(Bilden gjord av: Lina Flodins, Lånad av: Ottilia Lindell)
 
Hejsan hejsan! Anmälde mig till Michaela, Ottilia, Elin & Linas fototräff! Det fanns dock bara 25 platser men jag hade turen att komma med! Jag fick mailet ganska tidigt (mina kompisar fick vänta 10 min...) Min iphone plingade till som den gör när man får ett mail och jag klickade min in på mailen fort som fan och öppnade mailet, sen hyperventilerade jag i en halvtimme.
 
Innan träffen ska jag skaffa nya prylar: nya kamera (nikon d300s eller nikon d7000, beror på hur mycket jag hinner spara, har ju även födelsedag inom en månad!) eller Nikkor AF-S 50mm f/1.4G (är ju billigare än en kamera...) Och två reflexskärmar (Guld / Silver 80cm, 5 i 110cm, fast önskar mig dessa, men om jag inte får köper jag dom själv) :) Så den 1 september kommer jag befinna mig i Hagaparken med andra fotomänniskor, alltid kul att lära känna ny människor, vilka av er ska dit? :) 
 
p.s. designen dyker upp imorgon!

 Girl in the forest #3

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G

 15:e juli i bilder och text (mobilblogg.)

Som ni ser på bilderna har vi varit på Skansen och kollat på olika djur, som Apor, Ormar, Spindlar & massa mer! Se bilderna där nere! Såg scenen där Allsång på skansen är, då repade även Timoteij, de var grymma live! Fick dock ingen autograf… Men jag överlever, är inget fan men kul att se dem ändå! :) Har aldrig varit på en riktig livespelning, det var ett jävla drag och hög och bra musik vilket jag tycker äger! Lixsom riktig skyllnad än om man lyssnar på Spotify hemma på datorn, hoppas att det blir att gå på något program som Allsång på Skansen någon gång i sommar! :)


Djuren på dessa bilder är; (längst ner från vänster) Surikater (jättesöta, sa "kolla hit sötis så jag får ta en bild" och bra tajming, för då kollade han! Sen en ekorre som hoppade upp i en barnvagn och rotade och stoppade ner huvudet i en ballerinapåse och tog två kakor! (haha). Jordekorrar fanns med där, asgulliga var de! Sen ser ni en orm, fyfan! På den snea bilden; Lemurerna. Efter Skansen drog vi och åt sen drog vi till Hagaparken och kollade lite på slottet (man såg inget typ) och kollade på fotoställen, längst upp ser ni en paveljong som vore ett bra fotoställe :). Nu sitter jag i bilen hem till Karlstad, haft det superbra, sitter och väntar till 20:00 för ska anmäla mig till fototräffen i Stockholm, skriver ett inlägg om allt och om jag fick plats när jag är hemma :). Ha't riktigt jävla bra :)

 fjortonde juli (mobilblogg.)

Tjatja era babianer! Idag har jag varit på fotografiska och Vasa Museet! Vi började såklart med det bästa! Fotografiska är awesome, drar lätt dit igen någon gång, alla bilder och fotografer var magiska! Eller vissa bilder var kanske lite underliga... Aja sen efter det drog vi direkt till Vasa Museet med båt, eller inte hela vägen men en bit... Vasa Museet var nice, inte lika bra som Fotografiska men ändå nice :). Sedan tog vi en promenad till Subway :). Efter shoppade vi lite igen, en almanacka med fotografiska loggan på, en "guide" hur man tar bättre iphonebilder och appar, från fotografiska, whiteboard pennor som jag ska ha till mitt nya skrivbord, sen hittade en norska en 20-lapp på golvet och gav mig, fettnice :). Min dag har varit jättebra, imorgon blir det Skansen och sen hem till Karlstad! :)

 ohh yeah, stockholms city! (mobilblogg.)

Oredigerade dåliga iphonebilder... Idag har vi varit och handlat i Stockholms City (vi bor i Solna) och såklart tog vi tunnelbana, fettnice! Vi gick in i massa affärer; American Apparel (hittade inget), Topstreetware (hittade grejor men mamma tyckte det var för stort..) Cos (köpte en skjorta :o, har nästan aldrig skjorta men nu tycker jag det är nice, typ gubbstil haha) Akademibokhandeln och köpte; Isdraken av; Mikael Engström, den är ganska bra! Sen Pojken I Randig Pyjamas av; John Boyne, har ej börjat att läsa ännu men filmen är grymt bra och sorlig). Lunch åt vi på mc (äter fan inte där på en månad...) Sen hade jag massa rabatt på Phonehouse så jag fick en putsduk (den är faktiskt bra) gratis och imorgon blir det tre till gratis, eftersom hotellet ligger i ett köpcentrum (!) så drar jag in där efter vi har varit på Fotografiska och Vasa Museet :). Ha det fettnice!

 Rösta på mig! (mobilblogg.)

Hej, jag har gått vidare i Linneas tävling! Jag är nu glad och behöver eran hjälp, gå in här; här! Jag är bidrag numero 5! Du skriver bara;  david - nr.5 om du vill rösta på mig, men rösta bara en gång! Alla som röstar på mig får en länk här i ett inlägg! Tack på förhand! :)

 12th July through iphone (mobilblogg.)

Idag har jag som sagt anlänt till Stockholm och varit på Gröna Lund, dagen var fettnice, massa karuseller och ätit thai-mat! Jag åkte alla roliga karuseller (Pop Expressen, Insane, Fritt Fall, Fritt Fall Tilt, Extreme, Twister, Jet Line, Slänggungorna, Kvasten & En som jag ej kommer ihåg namnet på). Jag har skrattat som in i helvete och skrikigt (asså inte för jag var rädd utan liksom för att karusellen var rolig). Har vunnit en 2000g Sport Lunch, så nice! En himla trevlig dag enligt mig, imorgon blir det shopping hela dagen, får se om jag hittar något trevligt, ni får se allt som jag har tagit med mobilen imorgon kväll eller kika in på min Instagram då jag uppdaterar under dagarna; @daviidfoto :) Nu; läsa bästa boken, eld :).


 Mot Stockholm (mobilbloggning)

Just nu sitter jag i bilen mot Stockholm och har gjort det i 2.50h :). Jag måste vara typ dum i huvudet, eller jag var nog jävligt trött förut när jag bloggade (skulle precis lägga mig, inte packa ;s) och jag kommer mobilblogga under dessa dagar i Stockholm, jag kommer hem på Söndag :). Idag ska vi till Grönan och åka jävligt mycket karuseller, kameran vågar jag inte ta med in men har med den de andra dagarna då vi ska på Fotografiska, Vasamuseet, Skansen, gå och köpa coola grejor på stan och det kanske blir något mer men vet dock inget nu. Hoppas ni får det lika gött som jag komma ha! :)


 Nessebar genom en kameralins

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Underbar stad, vissa fina byggnader kostade dock pengar att fota, vilket var tråkigt..  :( Men dessa bilder var väl helt okej? Detta är då staden jag pratade om i iphone-inlägget. Nu; packa till Stockholm, ska ju dit imorgon eller det blir ju typ idag, men något tidsinställt inlägg kommer nog, ciao!

 Tävlar hos Linnea

Hejsan, jag tävlar hos Linnea som har en fototävling i samarbete med Tvspelsweb.
Temat är; något fint. Och priset är en valfri produkt från tvspelsweb för max 200:-
Om jag vann skulle jag vilja ha ett halvtonat rödfilter, direktlänk; här!
 
Här är min bild;
direktlänk till hennes inlägg; här!

 Hanska Shatra (bulgarien)

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Bilderna är tagna under olika stunder den kvällen så där av att solen & ljuset varierar lite.. Dessa är då tagna från en Resturang som ligger i Hanska Shatra :) Den nästsista kvällen. :) Det var en kvällsshow men ska fixa till bilderna från showen som var inne på resturangen senare ;) Lägger upp bilderna i lite oordning...

 dag 3 i bulgarien - iphone (om man inte räknar ditresan)

 
Den här dagen var en av de bästa, vi åkte båt till Nessebar och kollade [även fotade] gamla byggnader och åt på en bra resturang med god mat, tyvärr fanns jobbiga försäljare och de gav sig aldrig & tillslut fick jag damp och skrek "NO GET AWAY!" så jag tror alla i hela Bulgarien hörde mig och jag tror att försäljaren tänkte slå mig...
Men om man bortser från försäljarna som tryckte upp grejor i ansiktet var dagen jättebra :)
(fick bra bilder med min kamera på byggnaderna)
 
Vi tog bussen hem till Sunny Beach men vi fick gå en bit till hotellet och då blev det godaste glassen, Twister (den med jordgubb, apelsin, lime & citron smak) På kvällsvisten köpte vi alltmöjligt som; Lion! :) Och vi slutade dagen med fyrmansvist :)

 fyra bilder i en bild (girl in the forest #2)

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Andra delen av bilderna på Alexandra, vad tycker ni? Själv gillar jag ljuset och redigeringen :)

 dag 3 i bulgarien - iphone (dag 2 om man inte ränkar ditresan)

 
Andra dagen i Bulgarien, denna dagen var riktigt rolig, vad jag kommer ihåg i alla fall :) Vi drog till stranden och badade i det varma (!) vattnet, och det var jätteskönt! Sen på kvällen fick jag ont för jag hade blivit bränd men det är ju inte hela världen ;)
 
Fanta var också en stor favorit, men inget klår ju sprite! Sen efter maten drog vi ner mot shoppinggatan och postade brev osv. Efter ett tag drog farmor, farfar & adam hem och jag, mamma & pappa gjorde detta..
 
 
Sån har fickspa grej, när fiskarna äter bort det dåliga på fötterna, det var fettroligt och skönt (seriously) och det kittlades som fan! Senare på hotellet kollade vi på EM (fast Tyskland vann inte) :( Och drack drinker & milkshake :) Inte så mycket denna dag utan en slappdag :)
 

 fucking happy

 
Är happy för att; designen kommer bli awesome och kommer upp inom någon dag, jag ska fota bilder till designen och en kompis ska ta bilder på mig och min kamera, fyller år ganska snart, "eld" (boken) är grym, 999 gör mig glad (låten) Ska till Stockholm på Torsdag och vara där i några dagar och gå på Gröna Lund & lite olika Museum (fotografiska, Vasa Museumet bland annat) Ska fota med en annan kompis på ett fint ställe & jag har en till kudde nu, ska på fototräff i Stockholm den 1 september (Michaela, Lina, Ottilia & Elin har träffen)
 
Menybilden är konstig och inte på sin rätta plats, men skit samma! ;)

 Girl in the forest

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G

 Här om dan när dom såg mig komma leende Dom fråga hur kan jag skratta Mitt i detta elände Han sa det måste vara ett brott Mot någon paragraf Jag fråga vilken och han sa: Gräsligt beteende!

 
Gårdagens godis, har vi ungefär samma smak när det gäller godis? Ska förövrigt redigera bilderna från fotograferingen med Alex o Annika nu ;)
 

 Behind The Scenes

Foto: Annika Johansson
 
Nu är bilderna här, egentligen inte så mycket att se då vi ej använde blixt eller reflexskärm (ska skaffa en ny snart, fyller förövrigt år om en månad idag och du har man ju önskat sig lite kamera-grejor) ;) Bilderna blev bra och ni får se dom snart! :)

 Foto med Alexandra & Annika

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Igår hade jag en fotografering med Alex & Annika, Annika tog Behind The Scenes-bilder (ska fråga om hon kan maila dom, den kategorien behövs fyllas på! Haha) Undrar förövrigt verkligen om denna tjej på bilderna är normal? Ska man ringa 112?... Men på de andra bilderna lyckades hon på nått mystiskt sätt blir normal :o
 
Har förövrigt fixat designen liiite på min testblogg, eftersom att jag aldrig blev riktigt nöjd, men nu är jag nöjd som fan! :) Får se när den dyker upp :)

 Grym dag

Har fixat och fotat jättemycket idag, ni får se allt imorgon, är fettrött efter dagen.. :)

 dag 2 i bulgarien - iphone (dag 1 om man inte ränkar ditresan)

 
På morgonen på väg ner i trapporna till matsalen fanns ett fönster mot poolen så då fotade jag såklart. :) Sen öppnade jag taxfree påsarna som var förbeställda och hittade 200 tuggummin till mig, yeyy! Sen begav jag och de andra ut och väntade på vattenbanorna (de öppnade 11). Tillslut öppnade de dom :)
 
 
När vattenbanorna öppnade kl. 11 så blev det full fart på alla barnen och vissa vuxna med ;) Pappa och mamma åkte också också, haha roligt att tävla och vinna över båda... haha... Sen lite senare på dagen solade vi ett tag och en viss period kom det lite moln och det var inte roligt alls, då tyckte pappa synd om sig själv och skyndade sig i vattnet och när solen kom fram igen gick han tillbaka och solade haha :)
 
 
Sen vid kl. 17 skulle alla de andra på något välkomsmöte av något slag, men usch vad tråkigt tänkte jag och gick ner till stranden & havet när de var borta och fotade lite, bada gjorde jag dock inte :( Men det var stort oh skönt vid havet, vattnet var riktigt varmt också! Och påvägen hem såg jag att det fanns Subway :o :))
 
 
Efter någon timme befann jag mig på farmor & farfars balkong och spelade kort, jag vann nån rond i alla fall, jag har alltid otur i kortspel... och sen till kortspelet blev det chips och nötter :)
 
Folket i Bulgarien var riktigt fattiga så jag kunde inte ha med min kameran varje dag eftersom de alla stirrade på den och pekade.. utan tog med den på de roliga utflykterna, så en "foto-dagbok" kommer endas vara med iphonen ;)

 bildredigering hela dagen

 
hajsen rajsen (nytt startord :o)
 
Hela dagen har bestått av bildredigering av kamera bilderna från semestern och vissa bilder blir ju faktiskt riktigt bra :) Att photoshop kan vara så roligt.. Beroendeframkallande, aldrig bra... oouupss..
 
Men nejdå, ska förövrigt fixa till designen lite (ikoner till; startsidan, facebook, kameran, om mig o.s.v...) och uppdatera headern med nya bilder och snygga till den, det lär behövas! Allt blir mycker roligare med ikoner.. :) Eller vad säger ni? Ska lägga mig och läsa nu, man blir trött efter semestern! Ciao! :)

 Resan till Bulgarien (dag 1, på väg till Bulgarien) - kameran

 
 
Dessa bilder var tagna samtidigt som de med iphonen när vi stannade bilen för en paus, ungefär där den tredje bilden är tagen skulle jag vilja ha en fotografering! Det hade varit snyggt, vid dom där pelarna eller vad det nu är.. :) För er som inte har hängt med detta är i Göteborg.
 
 
 
Sen så fortsatte vi att åka på Göteborgs coola gator mot flygplatsen, Landvetter och jag knäppte några kort genom rutan, den första är en typ en buss & den andra är såklart Liseberg (ska kanske förövrigt dit under sommarlovet!) :]
 
 
Den första bilden är ifrån flygplatsen, utanför någonstans tror jag... Och de andra två är innefrån flygplatsen när vi väntade på att få lämna in bagaget. Den sista bilden, personerna från vänster; mamma, adam, farmor, pappa & farfar. :)
 
 
 
Flygvingen fick bli ett motiv på själva flyget, vi flög med fritidsresor som ni kanske har fattat ;) Sen när vi landade i Bulgarien och blev körda till Sunny Beach och till hotellet Iskar och jag tog fram stativet för det var så mörkt och fotade min familj utanför hotellet och sedan begav jag mig till poolen och kollade på vattenrutschbanorna som ser ganska tråkiga ut men de gick snabbt om man åkte rätt ;)
 
 
För att se samma dag men i iphone versionen; klicka här!
Och de bästa bilderna togs någon dag senare, så ni får vänta ett tag! ;)

 tips till ALLA: engelsfors-trilogin

 
Hej jag tänkte tipsa om världens bästa författare! Tillsammans skriver Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren engelsfors trilogin, två böcker har släppts (cirkeln i april 2011, eld i april 2012) och de är fantastiska! Massor av människor älskar böckerna som handlar om detta;
 
cirkeln;
 
Engelsfors. Vackert namn, risig stad. Omgiven av djupa skogar där människor ofta går vilse och försvinner. Sex tjejer har just börjat gymnasiet. De har inget gemensamt - förutom att en uråldrig ondska jagar dem.

Höstterminen har just börjat när en elev hittas död på en av gymnasieskolans toaletter. Alla förmodar att det var ett självmord. Alla utom de som vet sanningen.

En natt då månen färgats mystiskt röd förs sex tonårstjejer till den nedlagda folkparken. De vet inte hur de har kommit dit eller varför de är där, men utan varandra kommer de inte att överleva.

De får veta att de är häxor. De Utvalda, som nämns i en uråldrig profetia. Plötsligt är gymnasiet på liv och död - bokstavligt talat. De måste lära sig samarbeta trots sina olikheter, och kontrollera de magiska krafter som vaknat till liv inom dem. Tiden håller på att rinna ut. De måste hitta och besegra ondskan som jagar dem, innan ondskan hittar dem.
 
eld;
 
De utvalda ska börja andra året på gymnasiet. Hela sommarlovet har de hållit andan i väntan på demonernas nästa drag. Men hotet kommer från ett håll de aldrig kunnat förutse.

Det blir alltmer uppenbart att något är väldigt, väldigt fel i Engelsfors. Det förflutna vävs ihop med nuet. De levande möter de döda. De utvalda knyts allt tätare till varandra och påminns återigen om att magi inte kan lindra olycklig kärlek eller laga krossade hjärtan.
 
Böckerna kan få vem som helst att älska dom, om man inte gillar att läsa eller hatar böcker, okej men jag tror inte att det finns någon som hatar dessa böcker!
 
Jag slukade boken direkt den dagen jag fick cirkeln, helt magisk, inte tråkig en ändå stund! Och filmrättigheterna är sålda! Så vi får väl hoppas på film :) Sista delen "Nyckeln" kommer ut 2013 :(
 
folk som har skrivit om boken;
 
jonas - "jag blev fullständigt fucking knockad ... detta kommer att bli stort"
hanna - "precis så underbar som alla sagt, precis så spännade och definitivt, precis så läskig."
nöjesguiden - "Som en Harry Potter eller Vampire Diaries i svensk småstadsmiljö, fast mörkare."
 
FATTAR NI VAD BRA DOM ÄR??!! OM NI INTE HAR LÄST DOM: KÖP DOM DIREKT NU! BÖCKERNA ÄR VÄRT DET!

 Resan till Bulgarien (dag 1, på väg till Bulgarien) - iphone

 
De tre första bilderna är ifrån Göteborg, då jag även plockade fram kameran också, men de bilder får ni se senare, de vuxna ville stanna för att göra något men jag ville stanna i bilden så jag tog fram mobilen och gick runt lite på den där gatan och fotade typ en byggnad så man får med gatan och typ cool asfalt, och såklart lyssnade jag på musik! :) Den fjärde bilden är ifrån Landvetters parkering efter vi hade parkerat bilen. :)
 
 
På Taxfreen köpte jag ett iphone-fodral (229:-) kanske dyrt och inte det vackraste men jag ville ha ett till Bulgarien och ett paket med tre sura godisbilar påsar :) Väldigt gott! På andra bilden kanske ni förstår att jag sitter på planet, vi hade nyss startat uppåt i luften och jag har för mig att planet gick 17.40 :) Senare på flygresan så öppnade jag bilpåsarna och började äta godiset, sedan drack jag en 7 up () som jag älskar så här mycket: sjdfdyuhstwfdytwhdgyhf.
 
 
Då vi hade landat i Bulgarien (vet tyvärr dock inte vilken tid, för att tiden som stod på bilderna var ej rätt) fick vi såklart vänta på väskorna, denna gången fick vi vänta riktigt länge och det var så sjukt tråkigt, jag hade nog hunnit att springa ett maraton innan dom hade kommit till oss... Sen fick vi skjuts till hotellet, jag sov hela resan för man blir så jäkla trött! Tillslut kom vi fram till hotellet "Iskar" som ligger i Sunny Beach. Den andra bilden visar hur mitt och Adams rum var, ganska trångt och jobbiga sängar men det fick gå ändå. Sen tog jag mig på något mystiskt sätt ut på balkongen och fotade lite, vi bodde inte jättelångt från havet och samtidigt bodde vi mitt i centrum :) Till slut när jag hade sett mig omkring så blev det tummen upp :) (för mer bilder emellan dessa stunder så vänta då på bilderna som är tagna med kameran!)

 Tack alla gästbloggare!

Har nyss ätit jordgubbar och glass ute på altanen med familjen, så jäkla gött med jordgubbar, det är ju ingen riktig sommar utan jordgubbar, right?! :)
 
Jag tänkte skriva ett inlägg och tacka alla gästbloggare! :) Väldigt snällt att gästblogga här på min blogg, här får alla en länk: catrine, hanna, elias & jarina :) Tänk vad tomt det hade blivit annars, och vi får väl hoppas att någon av er kikade in på deras bloggar? Och kanske började följa någon? :)
 
Tack så mycket för att ni gästbloggade!

 Hemma från en skön vecka i Bulgarien

Phuu, nu är jag hemma igen! :)
 
Hemresan var dryg fast jag sov ganska mycket ändå, flyget gick 22:50 och vi landade i Sverige ca. 00:30 och vi var hemma i vårt hus runt 04:00. Veckan har varit fett nice, massa sol & bad i poolen & vattenrutschkanorna som fanns på hotellet, och roliga utflykter :) Jag har tagit bilder med min iPhone & kameran så jag kommer göra två inlägg om varje dag med bilder från min iPhone i det ena och bilder från min kamera det andra. Jag har fått några bra bilder i alla fall :)
 
Men nu är det skönt att vara hemma igen! Min säng, och svensk mat, åååhh köttbullar! :D
 
Ser att alla nu har nya blogg.se också, får försöka lära mig den nya nu då ;)
 
foto: jag på planet
taget med: iPhone 4 + Instagram (flygplansläge så inga bilder finns på instagram än)

 Gästblogg nummer 2: Elias Holmström

Hej där! Skulle egentligen ha gästbloggat här igår, men har inte haft tid så det kommer upp nu istället. Tänkte inte skriva så mycket, ni får se lite bilder istället :)
 
Ni får ha det så bra så bra i sommar. Det var himla kul att få gästblogga här! :) Hoppas ni kikar in min blogg HÄR. 

 gästblogg numero dos by catrine lind

HEJ igen. Jag är komplett dum i huvudet, glömde helt bort att det kanske vore bra att presentera sig innan man börjar gästblogga hos någon. Så jag tänkte avsluta med en presentation, TEHEHE. Catrine Lind, 16, snart 17 år, gillar lax, den svenska björnstammen, allt som har med foto att göra, veronica maggio, göteborg, tuggummi, min älskade iphone, twitter, sommar, öland & solglasögon. Är väldigt förvirrad och glömsk då det t.ex. tog 10 månader för mig att lära mig alla mina lärares namn, brukar förklara mig själv som förtidspensionär pga näst intill dement, älskar korsord och klagar allt som oftast på teknik och datorer, hatar allt som har med vintern att göra och får skuldkänslor samt gör en begravningsbön varje gång jag av misstag trampar ihjäl en snigel. That's me! HA ETT BRA LIV för nu lämnar jag er. HEJDÅ // http://catrine.webblogg.se

 Jarina gästbloggar #2

Canon EOS 5d mark II + Canon EF 85/1,8 USM / Canon EF 50/1,4 USM


Hej, Jarina här igen. Det var egentligen meningen att jag skulle blogga här igår men eftersom mitt internet vägrade samarbeta så blev det ingen bloggning. Nu funkar det igen så jag hoppas det inte gör allt för mycket att jag bloggar idag istället för igår. Ha det gött!

Jarina, jarinafoto.blogg.se

Design made by me, Copyright © David Andreasson 2012 - Tillbaka upp till toppen!