Startsidan     Kamera     Facebook     Youtube     Instagram     ...Translate?
MENY

 Ännu en gästbloggare

Heeeeejsan! Nu är ni som kikar in här rätt vana vid gästbloggsinlägg och här kommer ännu ett till! Tidigare gästbloggare har ju varit tjejer, men denna gång är det en kille. Jag kommer även att blogga här nästa vecka på tisdag.
Vem är jag då? Jag är en norrländsk kille som heter Elias. Bor uppe i den blåsiga hamnstaden Luleå och även jag har ett brinnande intresse för fotografering sedan tre år tillbaka. Det var alltså 2009 som jag fick min första systemkamera (Sony Alpha A200), och det var i samband med det som jag startade upp min fotoblogg. Natur och porträtt är roligast att fota tycker jag. Skulle beskriva mig själv som en riktig mediakille då jag, förutom fotografering, är väldigt intresserad av musik. Favoritbandet är The Ark, som tyvärr lades ner förra året. Nog om det. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, men som jag skrev innan så kommer jag ju tillbaks på tisdag också. Då är planerna att visa lite bilder som jag har tagit!

Nu ska jag inte babbla mer haha. Hoppas ni hänger med in på fotograbben.blogg.se :D
Gammal bild på mig från i vintras.

 Hanna är här igen

God förmiddag damer & herrar! Jag har, precis som dom andra gästbloggarna, fått äran att blogga här på Davids fina blogg medans han är i Bulgarien och latar sig. Gött eller vad säger ni?
 
 
Jo, jag är inte så bra på sånt här att skriva. Men har ju redan presenterat mig här på bloggen en annan gång, läs det här. Så skriver inget om mig själv nu tänkte jag? Hanna heter jag ju i alla fall! Även jag på bilderna ovan. Bloggar även här igen på måndag och då tänkte jag ha ett inlägg fullt med sommar bilder! Hur låter det? Kolla in igen då vetja ♥ Eller föresten kolla varje dag eftersom massa andra roliga människor också bloggar. Aja.
 
 
Vi syns på bloggen va? Kolla in den här.

 Jarina gästbloggar!

Precis som några andra har jag fått äran att gästblogga hos David medan han är i Bulgarien! Jarina heter jag, och bloggar på jarinafoto.blogg.se. Jag kommer blogga en gång till här - på lördag, och då tänkte jag visa lite bilder jag fotat. Än så länge får ni nöja er med en bild på mig och min sjukt fina midsommarkrans. Japp, det var väl det. Ha det finfint! ♥

 GÄSTBLOGG: CATRINE LIND

HEJHEJ alla Davids läsare! Nu när ägaren bakom denna bloggen har rest bort till Bulgarien fick jag och några andra chansen att härja runt här i le Davids blogg. Jag som skriver just nu är Catrine Lind och bloggar allt som oftast HÄR. MEN nog om det, vad vill folk egentligen se? Vad är människor ute efter? Vi är ute efter gulliga djur, alla gillar djur. Pälstäckta, fjäderdränkta, fjälliga och pluffsiga smådjur. Så varsågod att beskåda lite djur:
 
 

 nytt & fräschtVad tycker ni? Har ändrat bildstorleken också! Så gamla inlägg kan komma att se konstiga ut.

Detta är också mitt sista inlägg innan Bulgarien! Jag drar dit imorgon och kommer hem den 3:e juli. Och så klart har jag fixat gästbloggare. Så jag säger hejdå Sverige nu. :)

Update: Tryck f5 tills det ser bra ut, men om du har explorer så ser det lite fel ut, ska fixa det om jag kan efter Bulgarien! :)

 Vilma Jacobsson


Nikon D3100 + AF-S Nikkor 50mm f/1.8G

Några bilder från idag, det var inte den roligaste fotograferingen direkt eftersom att det regnat hela dagen! Fast Vilma är ju en rolig & en bra modell, så det blev ju lite trevligt i alla fall. :)

 Senaste från Instagram


daviidfoto @ instagram

 jag önskar att jag vore en fågel, så att jag bara skulle kunna flyga iväg när jag inte orkar mer och skita på vem jag vill.


Foto: Jag, Utrustning: Nikon D7000 & Nikkor AF-50mm f/1.8.
Tagen på IT-Läger 2012.

 it-läger 2012


Foto: Jag, Utrustning: Nikon D7000 & Nikkor 50mm f/1.8

Under denna vecka (måndag-torsdag) har jag varit på ett IT-läger, där vi har fått använda riktiga bra filmkameror & utrustning, vilket var roligt och såklart gjorde jag och två till en film som ni får se senare! Den redigerade vi i Adobe Premiere Pro Cs5! Jäkligt bra program. Vi fick även lära oss om bloggdesign & foto också, visserligen hade jag lite förkunskaper men det var roligt ändå med bra lärare (nytagna studenter) & nya människor som var riktigt trevliga! Här var bara lite bilder som jag snabbt tog inne, senare kommer ännu mer bilder från när vi var ute! :)

 Snart tillbaka på riktigt.

Hej, det var ett tag sedan! :)

Jag har fullt upp hemma vissa stunder, eftersom vi renoverar halva huset, så det känns som om jag inte har haft tid med bloggen & sen så har jag känt för att haft en paus. Men jag ska fota nya bilder som jag ska använda till ny design som jag håller på med (bara bilderna kvar) sen är jag tillbaka normalt igen! :) Känns så himla skönt! Men nu ska jag kolla igenom kommentarerna & svara lite. Hejdå!

http://media.tumblr.com/tumblr_m5y7qeDFzF1qfic4h.gifhttp://media.tumblr.com/tumblr_m5y7lhg8IE1qfic4h.gifhttp://media.tumblr.com/tumblr_m5y7msWbIS1qfic4h.gif
hoppas ni blev lika glada som dom på bilderna! ;)


Design made by me, Copyright © David Andreasson 2012 - Tillbaka upp till toppen!