Startsidan     Kamera     Facebook     Youtube     Instagram     ...Translate?
MENY

 kväll

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Sover hos farmor och farfar inatt, har fotat lite idag, här är två bilder jag nyss har tagit. Riktigt mysigt här haha.

 skräck-tema

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Fotade som sagt skräckbilder med Alexandra för någon dag sedan.
Tyckte resultatet blev hyfsat bra faktiskt! Jag vill fota mer bilder ute sent på kvällen, det var faktiskt roligt. Sen tyckte jag att den svartvita brusiga redigeringen passade bra. Favoriten är bild nummer tre, vilken är eran? :)

 snälla rösta på mig!



Tryck här och klicka på like/hjärt-knappen inne på sidan!
Jag kan vinna fina priser, kommentera när du gjort det så kan jag länka alla som har röstat :)

 vill utomlands

 
Hittade denna bilden bland alla mina andra bilder, vi var i Turkiet när jag tog den här bilden.
Och åhh vad jag längtar tills vi ska åka någonstans, förmodligen till sommaren, då vi alltid åker någonstans. Men nej nu snart kommer snön, vilket jag inte ser fram emot. Vill bara tillbaka dit till skogen och havet som låg längre ner, har aldrig badat i något så skönt vatten som det var där.
 
Och jag har fotat med en kompis, lite skräck-tema, ni får se hur det blir när jag redigerat bilderna.

 väntar & väntar & väntar...

 
The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2, jag är sjukt taggad för den 14 november!
Då ska jag se den sista filmen i sagan, den sista. Så snabbt det går, kommer ihåg när jag satt i salongen och såg på New Moon... Och jag har ju sgat att jag ska läsa alla böcker innan, jag är bara på Eclipse, har glömt bort det helt, men jag har ju ändå 17 dagar kvar :). Just nu så vill man ju veta vilken åldersgräns filmen blir ifrån, hoppas det kommer snart, och nej det är ingen åldersgräns satt än, för filmen är inte granskad!

 Sjuk

Har varit sjuk nu ett tag, därför den dåliga bloggningen.
Magont, illamående, hosta & huvudvärk, har varit hos doktorn och lämnat massa blod osv. Och jag har inte mått bra alls, idag har jag varit uppe lite och varit mer "aktiv", sett på film & spelat spel, vilket betyder att jag börjar bli bättre. Jag har inte orkar att gå utanför dörren ens, så jag har inte fotat någonting men imorgon orkar jag nog gå ut, för som sagt så känner jag mig bättre :). Men ja nu vet ni så ses vi, typ.

 Långt brev eller något..

.. jag måste bara ta och skriva av mig lite angående bloggen.
Jag har fått x antal kommentarer att jag aldrig bloggar och bara iphone-bilder, och ni som skrivet dettta är förmodligen inga fotobloggar som för om det vore det skulle ni kanske förstå. Jag är ingen bloggare som lägger upp olika modellbilder var tredje minut, utan kanske en gång på tre dagar. 
 
Och detta beror på tiden & skolan, men då kanske ni tänker att; "Men hallå, de kan ju inte ha så många läxor & det tar ju bara fem minuter att skriva ett inlägg!", men om man vill skriva en bra text eller ta en bra bild så kan det ta tid, att redigera bra & skriva något bra. Och inspirationen, jag har ingen inspiration alls just nu, och jag har nog aldrig haft mycket inspiration. En bild kan säga mer än tusen ord, brukar man säga, men jag vill att dessa tusen ord ska vara positiva, iphone/vardags-bilder är kanske inte alltid så roliga och det kanske inte blir positiva ord men jag känner mig pressad att blogga efter era kommentarer, så det har blivit så ändå.
 
Så om ni vill följa någon som skriver 10 inlägg per dag så gå och följ någon annan istället, och jag kommer att fota framöver, känns som om inspirationen kommer tillbaka lite, men ja förvänta er inget helt enkelt. + Alla bloggar har nog haft detta problemet, och jag går i en annan skola som är mycket hårdare, så vi har mer grejor än andra personer.

 Charmed & Supernatural - Season 1

(iphonebild igen...)
 
Fick hem dessa TV-serier igår!
Jag har sett alla Supernatural avsnitt men jag har faktiskt aldrig tänkt på att köpa dom, så nu började jag med säsong ett, en riktigt jävla bra serie och jag har sett 12 avsnitt av Förhäxad/Charmed så jag köpte den så att jag kan se klart säsong ett! :) Rekommenderar båda!

 dark

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Hittade en till bild på alexandra från våran fotografering, del ett här, del två här.

 biljetter till breaking dawn

 
Äntligen kan man boka biljetter till den sista filmen!
Bokade biljetter till The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 igår & hämtade dom idag! Är sjukt taggad! Åldersgränsen osv. har inte blivit satt ännu men den kommer att bli granskad snart, läs mer här. Den kanske blir från 15 år, men då kommer den förmodligen att granskas igen & folk kommer överklaga så det kommer förmodligen bli från 11 år (absolut inte säker, bara vad jag tror), men jag kommer in på den även om det blir från 15 år. Alla som är bioklubbsmedlemar kan boka nu, ni andra kan boka imorgon :) Nu blir det att läsa om hela serien för tredje gången innan filmen!

 Önskerubrik: Vilka appar jag har på min ipad



Här har ni videon som skulle ha kommit upp förra veckan! (Kolla i HD för bästa kvalité!)
Det var Märtha som önskade denna rubriken och ja här kommer videon! Man ser typ inte skärmen, försökte fixa det efter men det gick ju sådär, men försök att lyssna vad jag säger och såklart är bakgrundsmusiken från Grey's Anatomy :). Vill du önska rubrik? Klicka här!

 repris, kommer ni ihåg?



Kommer ni ihåg när jag blev länkad på blogg.se med denna bild? Jag kommer ihåg att jag fick sjukt många följare och kommentarer, här hittar ni inlägget! Är fortfarande nöjd med bilden! Favorit bland alla djurbilder! Det är verkligen kul att gå tillbaka i arkivet! 

 Tävlar hos lite olika folk

 
Tävling 1: Hos; Jarina! Jag tävlar om en valfri produkt från johanpixels.se på max 150:- och temat är "Höst". Här är inlägget! :) + Om jag vann skulle jag vilja ha detta!
 
Tävling: 2: Hos; Emelie! Jag tävlar om ett presentkort på johanpixels.se på 150:- och temat är "Din Finaste Höstbild" Här är inlägget! :) + Jag skulle vilja ha denna!
 
Tävling 3: Hos; Amanda! Jag tävlar om ett valfritt kamerafilter för max 200:- Från kamda.se. Temat är "Färger" och jag skulle vilja ha detta filter: Halvtonat Rödfilter Och här är inlägget. :)

 min helg

iPhone 4 + Pictureshow
 
Ungefär något sånt här såg min helg ut.
Och så har jag gjort detta; jag har sovit över med kompisar, gjort Ice & Salt Challenge (har typ blåsor över hela armen, rekommenderas inte!), har klättrat på lite olika ställen som inte var så bra osv. Har sett skräckfilmer med kompisar, varit på hockey (Färjestad vs Skellefteå). Min helt har varit toppen och imorgon ska jag fota med kameran, första gången på länge!

 tävlar hos maja


(bilden fotades för länge sedan och kvalitén är inte den bästa men gillar den ändå...)
 
Jag är med och tävlar hos Maja! Här är inlägget och jag vill vinna detta stativ! Sen som andra och tredje pris: (det är ett tjejigt pris men skitsamma) http://www.sheinside.com/ ;)

 i brist på andra bilder

iPhone 4 + Instagram (@daviidfoto)
 
Så i brist på andra bilder fick det bli iphone /ipad-bilder!
Mitt liv suger just nu, jag orkar ingenting, allt är skit! Jag ska fota riktiga bilder snart så fort jag orkar... + Är det bara jag som tycker att mina kompisar ser ut som demoner? Och glöm inte att önska här, vill ha challenges!

 Före / Efter

 
Äntligen ett före och efter inlägg, det var verkligen länge sedan!
Före till vänster och efter till höger! Vilken tycker ni mest om? Jag tycker själv om att se före och efter-bilder så jag tänkte visa er denna bilden ovan för att folk ville veta hur jag redigerade dessa bilder! Jag använde mig av:  Kurvor (flera olika), Färgfyllning & Färgbalans + Skärpa :)

 changesssss

 
Så, stilrenare, snyggare, bättre.
Det är nu inte en helt ny design, menyn är i stort sett samma och inläggen har jag inte ändrat något i, det är bakgrunden och headern som är den största skyllnaden! Detta känns mer som mig, stilrent och vitt. Jag tor att jag kommer ha den här riktigt länge, och det känns som om jag menar det nu faktiskt! Är typ nöjd nu i alla fall! :) Tryck f5 för att uppdatera!

 önska rubriker!

iPhone 4 + Instagram (@daviidfoto)
 
Nu kör jag med det här med önskerubriker!
Ni får skriva en kommentar på en valfri rubrik och sen gör jag ett inlägg efter rubriken! Som t.ex. "iPhone-film: Mitt rum", och då får jag filma en film med min iPhone och t.ex. redigera den i iMovie och sedan lägga upp med den rubriken ni önskade, detta kommer att bli jätteroligt! Och det kan gärna vara videobloggar eller utmaningar! Så kommentera rubriker!

 senaste dagarna // ipad

OBS VET INTE HUR KVALITÉN PÅ BILDERNA BLIR FRÅN IPADEN!

Bilder från Instagram (daviidfoto) de senaste dagarna, jag har haft sjuk mycket läxor och prov, har inte haft tid att fota massa bilder, fast har massa ideér! Idag är det kanelbullens dag och såklart bakade mamma och brorsan goda bullar, tog tre stycken idag och nu har vi fryst in :). + Mina vänner har typ tagit över mitt Instagram-konto, OBS!

 kolla vad jag hittade i brevlådan

 
Köpte dessa skal på Tradera (nya) men dom finns här på fyndiq! Är lite smått kär i dom! :)

 sommaren är så jävla skön, brudar o öl o så massa stön & iphoneskal

Klicka här för att lyssna på en asbra låt!

Har beställt dessa två skal i ett paket för 69 spänn, riktigt bra pris! Längtar som fan tills jag får dessa skalen, har också beställt nya iphonehörlurar som kommer senast på Torsdag och ja jag längtar såklart, såklart visar jag bilder när grejorna kommer :).

 Tävlar om en iphone 5

Jag är med och tävlar om en sprillans ny iPhone 5 från Dennis! (INLÄGGET, FBSIDA 1, FBSIDA 2Bara för att jag är kär i Apple, bara för att det är 1 Oktober, bara för att min mobil är fucked up.. Och om jag vann skulle jag vilja ha en svart :)


 Alexandra Ohlsson #2

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Det blev inte många bra bilder då jag typ hade ställt in fel fokus, så dessa är de sista! Men ni kan se del ett (här!) och dom bilderna blev jag nöjd med! :)

Design made by me, Copyright © David Andreasson 2012 - Tillbaka upp till toppen!