Startsidan     Kamera     Facebook     Youtube     Instagram     ...Translate?
MENY

 Felicia Olsson

Utrustning: Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
MUA: Patrycja Wysocka

 Alexandra Ohlsson #1

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Bilder ifrån igår då jag fotade med Alexandra, tyckte det blev ett bra resultat! Vilka är era favoriter av dessa? Och vill ni se före & efter-bilder? :)

 Fotografering med Alexandra

Fotade med Alex idag, tror att det blir ett bra resultat :). Det kommer bättre modellbilder framöver också ;)

 Linda Pettersson #2

Utrustning: Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Modell: Linda Pettersson
 
Svartvit / Färg?

 OH MY FUCKING GOD.

Idag (I USA, inatt i Sverige) BÖRJAR GREY'S ANATOMY SÄSONG 9!!!!!! Ja jag är beroende av det även om jag kanske inte skriver om det så ofta! Asså idhegwyufreiufgrefyhreifbugirhfg5rkuf. OMG! DÖR! <3

 Tillbaka med ny design

Asså OH MY GOD. Det var typ hundra år sedan jag bloggade på "riktigt" och jag har saknat att visa mina bilder, har fixat mammas & pappas dator så nu funkar allt bra, gjorde hela den nya designen utom headern i ipad:en! Sååå smart! Men vad tycker ni? Kommer förmodligen ändra lite i header med bilderna, placering osv. för det känns inte helt 100 än, eller ta bort den och lägga till nån cool text... Såg att rubriken såg konstig ut på Mac också, ska se om jag kan fixa det.
 
Före:
 
Efter:

 Säljer: Sigma 70-300mm f/4-5.6 DG Macro

Hej! Säljer nu mitt Sigma objektiv! Pris: 600kr för objektivet och 60kr för att skicka det (delar på den kostnaden). Så om man vill få det skickat blir det 630kr! Skulle bli sjukt glad om ni vill köpa det, det är bara att maila pappas mailadress som står, på länken "maila"! Allt står HÄÄR! Och såklart finns originalkartongen kvar! (Skrivet från ipaden, och annonsen ser amatörig ut men det var pappa som skrev!)

 Screw my fucking computer

Åh är så jävla förbannad, hårddisken i datorn har kraschat så nu har jag ingen dator (mamma och pappa har en men inget photoshop på den och den är asdryg...) så nu är väldigt mycket grejor borta men jag har fortfarande kvar modellbilderna från fototräffen i kameran (phuuuu!) så jag behöver inte ora mig för att dom är borta. Just nu ligger jag i sängen med min iPad och bloggar, vet inte om det blir en ny dator snart men jag ska försöka att blogga mobil / ipad-bilder från Instagram osv så att inte det blir helt tomt här!

 We all have things that we could die for



pretty little liars - 28 augusti 2012

 Ida Eriksson

Utrustning: Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Modell: Ida Eriksson
MUA: Sarah Egonsson
 
Från fototräffen i Stockholm.

 Felicia Olsson

Utrustning: Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Modell: Felicia Olsson
MUA: Patrycja Wysocka
 
Från fototräffen i Stockholm.

 Mer bilder / Behind The Scenes

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Förlåt för att jag bara uppdaterar om fototräffen men den var så grym och jag har inte direkt några andra bilder att visa så... Ska redigera mer modellbilder senare :).

 Linda Pettersson


Utrustning:
Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Modell: Linda Pettersson
MUA: Johanna Larsson
 
Bilder på duktiga modellen Linda! Bilderna är tagna under modellfotograferingen i Stockholm i Lördags som Lina, Elin, Ottilia & Michaela höll i. Det var riktigt trevligt och jag lovar er att det kommer fler bilder på alla möjliga personer! :)

 Fina prylar / Goodiebag

 
Bild 1: Goodiebag från medtryck.com. Bild 2: Lenspen-rengöringskit från focusnordic.se, Väska för mobil / digitalkamera från turascandinavia.se, Bouncer från fotofyndet.se & Bok om modellfotografering från pagina.se.
 
 
Bild 1: Moderskeppet Guld i en månad från moderskeppet.se, Presentkort på framkallning från fotoklok.se, Full medlemskap på modellbilder.se. Bild 2: Tamponger från tamponsforfree.se (ska ge bort till någon), Tandblekning från brilliantsmile.se, Högtalare från cleanstart.se.
 
 
iPhoneskal från caseapp.se.
 
En riktigt bra Goodiebag, alla fyra som hade träffen har verkligen fixat träffen bra! Sen fick jag en massa mer grejor som jag har gett bort (smink osv.) och en kaffe och bulle från preem.se har jag också fått. Vann en väska men det kommer en video om den senare :). Vad påsen innehöll mer kan ni se här!

 Fototräff 2012

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Fototräffen i Stockholm 2012 var asgym! Det var sjukt duktiga modeller och fotografer och allt folk var jättetrevligt! Träffade bland annat Alma & Sara vilket jag tyckte var sjukt coolt, de var jättesnälla och goa. Alla bilder jag tog med folk kommer senare eftersom att Annika tog dom med sin kamera. Även fast det har regnat som fan var det en riktig kanondag! :) Goodiebagen & en grej jag och Annika vann & bilder med folk kommer senare idag.

 iPad

 
Som jag skrev tidigare är den nya iPad:en min! Vi har planerat att gifta oss väldigt snart, jag har redan bokat en bröllopsfotograf så det är fixat. Haha nej men seriously jag är in love, den äger och till alla er som inte har en: ni borde skaffa er en! :) Och bilder från Fototräffen och goodiebagen kommer imorgon!

 100 år senare

Hej! Såå hundra år senare skriver jag ett inlägg, vet inte om det är hundra år sedan riktigt men det känns verkligen så och det känns som vi är i mitten av terminen nu redan fast jag bara har gått i skolan i en vecka. Men inte jättemånga år kvar innan gymnasiet och jag vill ha bra betyg, även om det inte är lika viktigt nu som i nian, men jag kommer nog inte ha tid med bloggen varje dag. Fast nu har jag massa saker att blogga om som har hänt när jag har varit "borta".
 
Just nu sitter jag med min iPad (!) som jag köpte förra fredagen (inte igår) och jag är in love kan jag säga, har bilder på den på datan men jag orkade inte vänta tills vi kommer hem för att blogga om ipaden så jag skriver nu. Jag och Annika är påväg till Stockholm då vi ska gå på Fototräffen i Stockholm, Hagaparken. Ska bli riktigt roligt och jag kommer ta en massa bilder som jag kan veta senare :). Men vi ses senare! Kanske på träffen? ;)

Design made by me, Copyright © David Andreasson 2012 - Tillbaka upp till toppen!