Startsidan     Kamera     Facebook     Youtube     Instagram     ...Translate?
MENY

 Ny design!

Före:
 
Efter:
 
Nåååå, vad tycks?
Ska byta bilder om några dagar till några med mer "färg" så det inte blir så trist ;)
 
TRYCK F5!

 lista på saker jag ska göra 2012

 
Hittade denna lista som jag gjorde i December förra året.
Haha hur många saker har jag gjort egentligen? Nästan inget.
Jag har: Visat mina fav-bilder från 2011, Har en snygg design på G, Har träffat fotobloggare, Firat min 13 års dag. Sen inget mer. Detta är pinsamt.
 
Jag kan lika gärna ha kvar den för 2013, haha. Men om jag ska vara seriös, vad vill ni att jag ska ha för punker på min lista över saker jag ska göra 2013? Kommentera gärna under.

 god jul!

 
God jul på er alla!
 
Kan ni fatta detta? Att idag är det julafton? Det kan jag nästan inte fatta. Idag har jag firat med släkt och god mat. Såklart även paket, även fast det i år inte kändes lika viktigt, men jag tänkte ändå visa mina presenter för er som är nyfikna. :)
 
 
 • Grey's Anatomy Box, Säsong 1-8
 • Förhäxad, Säsong 2-5
 • EarPods
 • Två genomskinliga bumper skal till iPhone
 • Ett genomskinligt skal till iPhone
 • 1700:-
 • Ta snygga bilder & filmer med iPhone tidning
 • DigitalFoto tidning
 • Salming: Duschtvål & Shampoo, Deodorant & Parfym
 • Umbro: Deodorant & Parfym
 • Homer Simson tofflor
 • Två spel: Monopol Millionaire & Twister (Ej med på bild)
 
Har eran jul varit bra? Jag är helnöjd med min jul och presenter, hoppas ni alla har och kommer att ha och har haft en riktigt god jul! :)

 min absoluta favoritserie - charmed

Hej!
 
Jag vet inte om ni vet vilken min favoritserie är, men jag tänkte skriva om den lite idag och då har jag chansen att vinna ett presentkort på 15 000:- från cdon.se. Jag tror att ni vet några serier jag gillar, men ni vet nog inte vilken min absoluta favoritserie är. Jag vill vinna för att jag verkligen älskar serier och jag skulle köpa flera av dessa serier som jag inte har råd med annars.
 
Min favoritserie är Charmed! (Förhäxad, Svenska).
 
Det tog ett tag innan jag började se på det, jag tyckte det lät tråkigt men när jag märkte att en från Pretty Little Liars var med i serien så började jag att se och jag var fast, jag köpte säsong 1 och såg på det hela dagarna långa. Helt klart den bästa serien som någonsin gjorts. Skaparen har verkligen lyckats med något alldeles speciellt. Varenda avsnitt är sjukt spännande och unikt.
 
 
Charmed handlar om tre systrar, tre normala systrar, det är vad man tror i början i alla fall, men så var det ju inte riktigt. Utan dom är häxor, dom tre mest kraftfulla systrarna i tiderna. Dom har kraften av tre. De tre systrarna slåss, utplånar demoner och hjälper oskyldiga människor.
 
Dom tar hjälp av boken "Skuggornas Bok" där det finns massvis med utplånings-besvärjelser och besvärjelser att göra olika saker, som t.ex. att hitta bortappade saker eller resa i tiden.
 
Här under är en liten trailer, ingen officiell eller för säsong 1 utan för hela serien. Jag vet att musiken är uttjatad men jag tycker att videon är bra ändå. (Lite spoiler varning)
 
Kolla i HD.

Charmed började att sändas hösten 1998 och slutade att sändas Maj 2006, alltså 8 säsonger. 178 episoder sammanlagt. Det allra sista avsnittet är det bästa enligt mig.
 
Några av skådespelarna:
 
Holly Marie Combs,
Alyssa Milano,
Shannen Dothery,
Rose McGowan,
Brian Krause.
 
Ni kan köpa de olika säsongerna på cdon här:
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Rösta här: (alla som röstar får länk om ni kommenterar att ni röstat)
Rösta på mitt bidrag!

 tips: beautiful creatures

Kolla i HD för bästa kvalité!
 
Jag har haft en jobbig period nu och har inte brytt mig om att fota något speciellt så jag tänkte tipsa om en film som verkar att bli grym! Beautiful Creatures heter filmen och jag har inte läst boken som finns men jag har faktiskt vunnit den så jag borde få den innan jul, hoppas jag i alla fall. 
 
Beautiful Creatures handlar kort om:
När Lena fyller sexton år kommer hon att förändras. En okänd värld av magi väntar på att slå klorna i henne. Hennes krafter håller på att vakna, och hennes kärlek till Ethan kan inte få fortsätta ... Men Ethan är beredd att göra vad som helst för att inte förlora Lena. Han tänker inte ge upp. (Från bokus.com)
 
Filmen har premiär 14 Februari 2013 i Sverige (kanske ändras, har ingen aning), och jag längtar så! Förmodligen kommer jag ha läst ut hela serien innan filmen. Jag tycker alla kan besöka Beautiful Creatures svenska site. Där jag även vann boken.

 Två vinnare av presentkort från caseapp

Nu har jag två vinnare i min tävling på en rabattkod på 50% på ett iPhoneskal från CaseApp!
Jag använde mig utav random.org och fick siffrorna 2 & 6 och dom är...

ANTON STENANDER & MONA BROMAND

Grattis till er! Jag kommer maila er under dagen med instruktioner osv.
Grattis än igen! Deppa inte om du inte vann för jag kanske kommer att ha en till tävling snart?

 fotobok + 50 gratis bilder till er!

 
Nu har jag beställt en gratis fotobok från photobox.se!
Boken är gratis (frakt på 49:- tillkommer) och jag tyckte det var hur lätt som helst. Det är gratis fram tills den 11 december. Jag valde en mall på alla bilder så att dom blev exakt lika på varje sida. Temat är "Mina bästa bilder 2012". Jag kommer förmodligen få min fotobok nästa vecka.
 
Tryck här för att göra din egna gratis bok!
(OBS! Gäller bara denna på länken ovan, det står pris: 189:- men när man beställer boken så tar den bort det priset och skriver att boken kostar 0:-)
 
Och sen kan jag som köpt en bok ge alla som registerar sig av mig 50 gratis bilder. Det enda ni behöver göra är att kommentera med eran mail och så skickar jag ett mail till er och ni registerar er och så får ni 50 gratis bilder :) (Funkar endas om ni inte är medlemmar där redan, i så fall skriv in en annan mail än den som ni är registerade med).

 lottar ut två presentkort på caseapp.se

 
Nu kör vi en tävling för alla skal-älskare med en iPhone 4/4S & iPhone 5!
 
Tävlingen är i samarbete med caseapp.se! Där kan man designa egna personliga iPhone-skal. Jag har två presentkort/rabattkoder med 150:- vardera att lotta ut till er läsare! Här ovan ser ni exempel på skal man kan göra, t.ex. texter, bilder eller kollage. 
 
För att vara med och tävla ska du: (Obligatoriskt!)
 • Gilla CaseApp på Facebook (här!)
 • Gilla min blogg på Facebook (här!)
 • Kommentera att du är med! Glöm inte din mailadress!
Jag vill att alla ska ha lika stor chans att vinna så att man behöver inte ha en blogg för att vara med! Dock är Facebook ett måste. 
 
Tävlingen håller på tills den 9:e December och vinnarna kommer publiceras på Måndag den 10:e December.
 
GRATTIS ANTON & MONA!

 tomten jag vill ha en riktig jul

 
Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Jag kände att jag var tvungen att gå ut när det snöar så!
Jag är sjuk, har varit hemma i några dagar så då kan jag väl passa på och fota? Det är ganska mysigt när det är så vitt ute, nu vill man bara åka skidor! ;)

 önskelista 2012 typ

 
Jag har nu suttit och försökt komma på saker jag vill ha till julen.
Förmodligen önskar jag mig nån kamera-pryl också men jag kommer inte på något, hoppas på mycket pengar så jag kan köpa kamerafilter själv osv. Ska nog även köpa ett nytt objektiv, Tamron 28-75mm f/2.8 & en fjärrutlösare hoppas jag. 
 
Vad önskar ni er i julklapp?

 bingo rimér

 
Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Jag tyckte att det var så coolt att träffa Bingo Rimér på Fotomässan 2012 så han får ett eget inlägg här på bloggen! ;)

 fotomässan 2012

 
Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G + Nikkor AF-S 18-55mm f/3.5-5.6
 
Nu äntligen kommer bilderna från fotomässan upp!
Jag var som sagt på mässan i år! Det var verkligen en upplevelse, en riktigt bra dag! Jag var där med Annika (nystartad blogg, checka in!) och vi fotade och kollade på massvis med olika saker, träffade Bingo Rimér och fotade lite med han. Jag såg en del fotobloggare jag kände igen, det var riktigt roligt!
 
Var ni där?
Länka gärna era bilder då!

 nej men hejsan

Oh herregud det var länge sedan!
 
Har inte velat blogga på tusen år men nu är jag tillbaka med några designändringar och nya bilder! (Jag har en annan design på G.) 
 
Det är nu bara 19 ynka dar kvar tills julafton, det är nu allt det mysiga börjar! Förberedelser, snön, familjen osv. Jag hatar snön och vintern, jag har sagt att jag inte vill ha snö men nu när den kom så ångrar jag mig, det är jättemysigt och det knastrar under skorna ;).
 
Sen så kommer jag att göra ett inlägg där jag visar vad jag önskar mig i julklapp, det tycker jag är roligt och se,  vad andra önskar sig, även om paketen inte är det viktigaste! Sen hoppas jag innerligt att jag kommer att få upp den nya designen jag har jobbat på snart ;).
 
Men nu så ska jag väl säga hejdå! Jag ska redigera bilder (på riktigt!).

Design made by me, Copyright © David Andreasson 2012 - Tillbaka upp till toppen!