Startsidan     Kamera     Facebook     Youtube     Instagram     ...Translate?
MENY

 Back on tha blog

Morfar har nyss gått bort & jag har inte haft tillgång till data så har inte bloggat för det.
Men kände för en ny design, så jag fixade ihop en ny, men med samma mall.
 
Före;
 
Efter;
 
Fortfarande grå/svart men kan ju ändra om jag blir trött på det.
 
Vad tycker ni?
 
& Tack till Annika som gästbloggat! :)

 Gästbloggning - Musiktips

Hej David's läsare, nu är jag Annika här igen!
Idag tänkte jag ge ett litet musiktips, från vad jag gillar att lyssna på. Hoppas ni också gillar det!
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta var lite av vad jag tyccker om att lyssna på. Kanske jag kan dela en spellista från min Spotify nästa gång, vore det något? Om ni vill höra mer från vad jag lyssnar på kan ni bara gå in på min blogg och kolla.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

 Gästbloggning - Minnen med David

Hej nu är jag, Annika här igen! Idag tänkte jag berätta lite om roliga minnen med David från 2012!
 
• Dagen efter att jag sett Kent live fotograferade jag BTS åt David när han hade plåtning med Alexandra. Mycket trevlig dag trots att jag inte hade lugnat ner mig helt från konserten än!
• Vi fotograferade varandra till våra designer (innan jag bytte blogg) på en riktigt fin plats en fin sommardag! Lagomt varmt, och riktigt fint väder, det gillas! Slutade med många användbara fotografier!

• Jag hade plåtning med Tilde, en fin och solig dag och David fotograferade BTS till mig. Mycket trevlig dag med mycket skratt och fina fotografier! Varför jag hade sweater och långa byxor på mig en av sommarens varmaste dagar har jag inget svar på.

 
Fototräff {den Lina, Elin, Ottila, Michaela hade} Jag och David åkte som sagt till Stockholm tillsammans en regnig Lördag i September där vi var på Fototräff. Riktigt roligt! Det var lite extra roligt att träffa alla bloggare och folk från Dayviews {ja, jag hänger runt där} som jag aldrig trodde man skulle träffa!
 
Fotomässan 2012 en Lördag i November mötte jag upp David på tågstaionen för att sätta oss på ett tåg mot Stockholm C. Med hjälp av pendeltåg tog vi oss vidare till Älvsjö för att gå på Fotomässan 2012. Riktigt cool upplevelse! Riktigt intressant och mycket gemenskap! Även där träffade vi folk som man aldrig trodde man skulle träffa! Som Bingo Rimér exempel!
 
Självklart har vi fler roliga minnen om allt galet vi gjort under våra många år som vänner! Detta var alltså bara några exempel på vad vi gjort det senaste tiden som är lite extra speciellt. Klart vi umågts "privat" också och fotograferat etc vid de tillfällena också.
Önskar er en god kväll!

 Gästbloggning

Hej David's bloggläsare! Nu ligger det till såhär att David ska på semester och vill inte ha bloggen tom, så David frågade mig om jag ville gästblogga under tiden han är borta. Och vem är jag då?
 
Jag heter Annika, jag bloggar på moeuhane.blogg.se sedan November 2012. David har jag känt sedan lågstadiet, alltså ganska länge då vi båda just nu går i högstadiet.
Jag tycker om fotografering, videofilmning, musik, rutiga skjortor, akustiska gitarrer, vinyler, resor, festivaler, fantasy mm. Exempel på musik är; Kent, Broder Daniel, Blink-182, Linkin Park, Daniel Adams Ray, Coldplay, Mando Diao, The Killers, M83, Frank Ocean, John Mayer, The Script,  Mumford & Sons etc. Sånt som faller mig i smaken helt enkelt.
Tänkte även visa upp lite av mina fotografier!
Canon EOS 5D Mark II + 24-105mm f/4L IS USM ♥
 Canon EOS 60D + 50mm f/1.8 II ♥

Design made by me, Copyright © David Andreasson 2012 - Tillbaka upp till toppen!