Startsidan     Kamera     Facebook     Youtube     Instagram     ...Translate?
MENY

 Ingen inspiration

Just nu känns det som om att jag måste blogga, alltså att det är som ett måste, inget jag längtar efter direkt, istället för: Åh ska fota för jag älskar det osv. Så är det: Oh fan bloggen ja, palla. Jag har ingen inspiration alls, bloggen kommer nog stå tom här ett tag tills jag har fotat och gillar detta igen, om lusten inte kommer tillbaka kanske jag slutar blogga och visa foton. Vem vet? (Mobilblogg).


 Eget bankkort nudå

Iphonebild
 
Nu har jag äntligen skaffat mig ett bankkort, jag ska förmodligen skaffa en personlig bild på kortet för det är ganska så fult. Idag har jag fotat lite kompisar, inget som kommer upp på bloggen eftersom att vi inte var så seriösa direkt haha. Nu ska jag svara på kommentarer så hörs vi imorgon, ciao!

 Återkommande frågor

Nu när jag har blivit länkad på blogg.se så har jag fått massa kommentarer och vissa frågor är återkommande så nu tänkte jag svara på dom i ett inlägg!
 
Hur länge har du fotat?
Med systemen sedan julen 2010 och med mobil & digitalkamera sedan 2008.
 
Redigerar du dina bilder själv?
Ja det gör jag, annars skulle det vara lite jobbigt!

Vilket program redigerar du i?
Photoshop Extended Cs5 & Cs6.

Har du gjort din design själv?
Japp det har jag gjort.
 
Har du ett batterigrepp och vart kan man köpa det?
Ja det har jag och det är köpt på Scandinavianphoto (direktlänk)
 
(arkivbild)

 Länkarna jag lovade


Här är länkarna jag lovade från tävlingen hos Linnea, jag vann dock inte men tack till alla som röstade!

Adina Alfredsson | Lovisa Solkvint | Matilda Jansson | Pontus Granlund | Moa | Emelie

 Tävlar

 
Hej! Jag är med och tävlar hos Felicia om en rabattkod på 200:- från Tvspelsweb. Om jag vann skulle jag vilja ha detta och detta. Temat är Rörelse och detta är nog den enda som man kan räkna som rörelse, eftersom att fåglar flyger och det gör det på bilden och man ser på vingarna att den flyger. Här är länk till tävlingen! :)
 
Nu ska jag ut och springa, undra hur det kommer att gå, kommer förmodligen ramla och bryta alla ben som finns i kroppen... Ska även länka alla som röstade på mig i den förra tävlingen som jag var med i!

 Diggiloo 2012 - Hällefors

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Bilder ifrån Hällefors då jag var på Diggiloo, det var mycket bättre än förväntat och jag fick en del bra bilder. Det var riktigt trevligt och det regnade inte en droppe! Jag hade en toppendag i Hällefors den 11 Augusti.

 Tack, tack & tack igen! :)

Hej och tack för alla kommentarer (har fått massor mer som jag inte har godkänt ännu) och alla som har följt mig nu idag :). Ni kan inte fatta hur chockad och glad jag blev när jag såg min bild på blogg.se! Så hej och tack till alla nya läsare! :)

 Behind The Scenes - Annika & Tilde

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Hejsan hejsan. Idag har jag varit assistent åt Annika när hon fotade Tilde. Vi fotade i sex timmar och det var en riktigt grym fotografering, alla skrattade och hade kul och Tilde klagade inte en enda gång ;) Jag tjuvkollade lite på bilderna som Annika tog och det var ett par som blev extra speciella och snygga, en riktigt bra fotograf + en riktigt bra modell = tummen upp. :)

 Elin Andersson

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Fotade Elin idag (igår), vi fota lite allt möjligt och efter ett tag kom Ida och vi fotade tillsammans, bilderna på Ida kommer senare. Elin fotade även designbilder till min header och meny, tror det blev riktigt bra, vi får väl se ;)
 
Imorgon (idag) ska jag på Diggiloo med lite av släkten, vet inte om det är min musiksmak direkt men det får väl gå det med, kameran följer förmodligen med. På söndag blir det att fota Behind The Scenes-bilder åt en kompis :).

 Fågel i fokus

Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6 (använde kitobjektivet för första gången på länge utomhus!)
 
Var ute och fotade landskap (kanske kommer upp, vet ej resultatet ännu) och så flög det förbi en fågel och jag skyndade mig att ta en bild snabbt som attan, jag tycker att jag lyckades hyfsat bra, redigeringen däremot vet jag inte om den blev så bra men den blev lite annolunda ;)

 Nytt

Jag tog dessa skärmdumparna förut idag så att ni vet att detta inlägg som syns på bilden inte är mitt senaste inlägg på bloggen, inte för att det spelar någon större roll ;)

Så vad tycker ni? Om ni har svårt att se den eller att den gamla är kvar så tryck f5!
Den ses bäst i Mozilla Firefox (i de andra webbläsarna kan vissa grejor vara någon pixel åt fel håll... och i Explorer ser allt galet ut!!) Såklart ska jag byta bilden i headern & menyn eftersom de är gamla. Men kommentera gärna vad ni tycker! :)

 Min födelsedag i bilder

Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm f/3.5 & Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Jag har haft en toppenfödelsedag idag, som ni kan se var släkten här, fick inga bra bilder på familjen direkt men det får väl gå ändå. Vi drack dricka och åt mat (jävligt god lövbiffsgryta) och sedan blev det kladdkaka med vaniljglass över. Vi har skrattat hela dagen och haft riktigt trevligt! Alltså en toppenfödelsedag!

 Presenter (08/08-12) 13 år!

Här är mina presenter i en video, ingen bra kvalité men den går att titta på!
Nu är det bara en och en halv timme kvar ungefär på min födelsedag, tack för alla gratulationer på posten, facebook, mailen, sms & bloggen! Alltid trevligt att fylla år! Har ju fått 3100 kronor så nu blir det att spara till en Nikon D7000. :) Om ni inte fattade vad jag sa eller inte såg så finns det en bild under ni kan kolla på. :)     
                    

 Happy birthday to me

(omg detta är typ den enda bilden som finns på mig som jag typ gillar...)
 
Japp idag är jag 13 år, wow nu är jag tonåring fast egentligen känner jag mig faktiskt jätteliten. 
Jag ska förövrigt lägga in designen senare, jag har dock ingen bra headerbild ännu så jag kanske måste ta denna över (utan alla ballonger..). Ni kanske får se mina presenter senare ;)

 Om mig: David Andreasson (ny)

Namn: David Andreasson
Ålder: 13,14 i år (den 8 augusti 2012)
Bor: Karlstad med min familj.
 
Tjenare tjenare! Jag ville skriva ett nytt inlägg om mig, det gamla var... gammalt, haha. Jag älskar att sova, bloggdesign (jag är inte direkt bra på det men det är roligt!), se på TV-serier, tugga tuggummi, träna Taekwondo & lyssna på musik.
Jag är oftast omogen, barnslig & glad, speciellt när jag lyssnar på musik. När det gäller musik så lyssnar jag på dessa artister mest: Otto Knows, Pitbull, Ken Ring, Medina & Nause osv.
 
Sen ser jag på serier också som: Pretty Little Liars, Grey's Anatomy, Supernatural, American Horror Story, Dexter, Charmed (slut dock), True Blood, The Vampire Diaries, The Walking Dead, Family Guy. (Se resten i menyn).
 
På fritiden så brukar jag: Sova, se på TV, träna då & då (haha) & ha kul! :D
 
Vill ni veta mer? Kommentera!

 Her hair is everywhere

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G

 Fotat med Elin

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm F/1.8G
 
Fotade med Elin precis innan jag fotade med Annika för ett tag sedan. Vi fotade i en skog, mest till våra designer och för skojs skull. Tror jag tog lite naturbilder, vi får se om de dyker upp på bloggen! Har förövrigt blivit lite kär i den svartvita matta effekten ;)

 Hjälp

Jag behöver hjälp med min design! Jag har tre inlägg på den bloggen som jag gör min design och får för mig att skriva ett till för att se hur det skulle bli med mer inlägg... Då såg det första inlägget bra ut och alla de andra tre såg helt störda ut, var lika breda som wrappern, ingen vit bakgrund osv. Så fort jag tar bort det så ser allt bra ut. Provade designen på en annan blogg och det blev samma fel så fort jag lade in kodmallen.. Nån som kan mycket om design och skulle kunna ta och kolla? Tack på förhand! :)

 Fuck Headlines

Gjorde denna bild i all hast för att testa detta, inte det bästa resultatet eller motiv men en bra början i alla fall :). Ni kan gå in för att lära er detta här!

 2 Augusti

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50/1.8G

 Smygtitt

 
Vad tror ni? Kan det bli bra? :)

 Ida Olsson #3

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Ps. Idag är det en vecka kvar tills jag blir tretton, då min nya design kommer och jag märkte att jag har skrivit att jag redan är tretton i menyn men ja jag blir alltså tretton om 7 dagar :)

Design made by me, Copyright © David Andreasson 2012 - Tillbaka upp till toppen!