Startsidan     Kamera     Facebook     Youtube     Instagram     ...Translate?
MENY

 Bio och mobilbilder

Samsung Galaxy Ace

Hejsan allesammans! Här har ni lite bilder från bion jag var på igen! ;) Jag har jobbat lite på en ny design och Ellens design också. Bloggningen har inte varit på topp heller. Jag ber om ursäkt för det! Har även varit och fotad, resultatet får ni se senare, imorgon kanske eftersom jag börjar halv två ;D HEEEJDÅ!

 Taggad!

Hejsan! Tänkte skriva ett litet blogginlägg nu på morgonen, eller ja typ eftermiddagen hahah! Idag ska jag gå på bio med mina kompisar Annika och Freyja och se Breaking dawn, igen! ;) Jag bokade biljetter igår till oss tre så det ska bli jättekul att se den igen!

Och igår och idag har jag jobbat lite på Ellens design. Den är i stort sett klar! :D Bara lite smått kvar att göra, however, for this time I say goodbye! ;)

 Svar på frågor

FRÅN: MATILDA
Kan du visa hur du fick din profilbild att ligga över sidomenyn och inte i den? Tack!

SVAR:
Jag förstår inte riktigt vad du menar? Alltså att den är längst upp i menyn? :D Kan du förklara lite mer?

FRÅN: ANONYM
Hej,älskar din bloggdesign :D
1.har du gjort den själv eller betalar du för blogg.se's designer?
2.Om du har gjort den själv, vart lär du dig sånt? skulle du kanske ge några tips för att få en sån snygg design med tex. skuggor bakom sidan och inläggen? :D

SVAR:
1. Jag har gjort den själv :) Betalar ingenting :)
2. Jag lär mig av mig själv och tips på internet (typ olika bloggar som sannasrum.se!)

 Önskelista haha

Oj vad det blev juligt hääääär! Men vad kan sitta bättre än en önskelista? :)
Och lite till.. Något som ni också önskar er? Ser eran lista nästan likadan ut? :)

 Uppdatering på designen och snö.

Ska byta bilder, jag veeet! Men måste ta några bra innan!! :))

Lite juligare och rödare, vad tycker ni om den? Blev den föööör röd? Eller vad tycker ni? Jag gillar den men bilderna passade bättre in på den andra men ska ju byta som jag sa och kanske liiiite småsaker. Jag bytte för att idag såg jag snö! Eller typ blötsnö som inte stannade men ändå! ;)

 Foto imorgon och en månad kvar tills jul!

Tja allesammans! :D
Ska bara blogga nu lite snabbt så ni vet hur läget är!

Ska fota imorgon, ska bli skitkul, ska även ändra liiiite till i designen, fick någon bild i huvudet på en ascool design! Måste verkligen fixa en liknande i verkligheten. OCH EN MÅNAD KVAR TILL JUL! Måste skriva en lista till tomten! Och nej jag tror inte på tomten! För om ni inte visste det så finns han inte, sry om jag krossade era hjärtan! Bildlöst igen.

 Designändringar - Bakgrund

Har ändrat bakgrunden nu! Hittade en snygg bakgrund på deviantart och sparade den och la in den i photoshop och mixtrade med den och gjorde den rätt för bloggen, blev det bättre eller sämre? :D

 Allt och inget

Herregud jag ber om ursäkt för min usla bloggning! Jag trodde jag mådde bättre än vad jag egentligen gjorde, det har varit massa påhoppningar från alla håll och massa nedtryckningar och fula ord som har gjort mig att må dåligt, jag orkar inte med skolan och känner mig ensam och ledsen hela tiden även om det lite på bättringsvägen. Och jag måste be om ursäkt för alla tråkiga inlägg och allt! När jag mår helt bra igen så kommer det komma en snyggare bakgrund och nya bilder och ja roliga inlägg! Jag har massa saker som jag vill hinna med i bloggen innan 2012! :D

 Bokeh och tillbaka nu!

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G

Jag mår mycket bättre nu! Tack vare era fina kommentarer och mail :D Blev ingen lång paus direkt men det är väl bara bra? Sitter och lyssnar på Breaking Dawn soundtracket nu, riktig bra musik på det faktiskt! Ska fota lite självporträtt när jag hinner till nya bilder! Men sålänge får ni ha det bra!

 Min kamerautrustning! - Video

Min kamerautrustning :) Och jag har en trasig reflexskärm också ;)

Update: För allt i världen, minneskorten!!


 Ska byta bilder i designen.

Tidinställt. Hade inga andra bilder än dessa från i vintras i designen så SKA byta när jag har tagit några bilder som är bättre!

 Ny design men ej tillbaka

Som ni ser har jag en ny design. Jag kommer inte tillbaka just nu utan kanske nästa vecka. Men nu har ni ju iallafall designen! TRYCK F5 FÖR ATT UPPDATERA SIDAN! Bättre/Sämre? Nu ser den bra ut i explorer också!


 Breaking Dawn + ska fotas + bloggpaus och design

Åh herregud igår såg jag Breaking Dawn Part 1 på bio och den var superbra! Herregud så sjukt spännande! Men det var lite små missar och lite konstigt på vissa ställen men annars var den asbra! Ska fixa en ny design till mig och bloggen och fixa massa annat! Har massa läxor (då menar jag det) och andra saker att göra. Jag måste börja ta tag i mitt liv lite mer så därför blir det en bloggpaus! I ungefär två veckor. Kommer att fota en massa och ha kul och njuta av mitt liv! Så vi ses hejdå!

 MIN TURDAG!

Okej min turdag? Yes! Idag skulle jag kolla åldersgränsen på BD då blev det 11! KAN NI FATTA DET??!!! JAG KAN SE DEN! Så jag har bokat de sista biljetterna tills imorgon på premiären bortsett från twiday! KAN NI FATTA DET? Sen fick jag över 20 assnygga och coola twilight och vampire diaries posters! Sen fick jag Harry Potter Del 2 i brevlådan! DÖÖÖÖR! Sen kollade jag mailen då hade jag vunnit Breaking Dawn soundtracket på thetwilightsaga.se!!!! SÅ FUCKING TUR JAG HAAAAR!!!!!! Min turdag? Yeees! Breaking Dawn här kommer jag! Ursäkta alla som inte gillar twilight men detta är det största som har hänt mig! BYEEE!!


 Ida Olsson #2


Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G

Tja allesammans nu kommer de sista bilderna på Ida från våran lilla fotografering! Hon var en bra modell och det var kul att fota tillsammans. Jag testade lite olika redigeringar och blev nöjd med den ena redigeringen HAHA. Vilka bilder tycker ni om mest? Och vilken redigering gillar ni mest? Om ni ser någon skyllnad haha. Men ni får ha det bra så länge så hörs vi! Och ska även göra ett redigeringstips, vilken bild skulle ni vilja ha det på i min blogg? Viken som helst typ? :)

 80 Prenumeranter!

TACK TACK TACK! Blir jätteglad av era fina kommentarer och att ni följer mig!

FÖLJ MIG HÄR:

bloglovin


 Nystädat + två designer


På bilderna ser mitt rum stökigt ut och inte så bra men i "real life" såsäga ser det bra ut!

Nystädat äre japp. Har tagit bort MASSOR av olika posters (på bilderna ser det ju mycket ut!!!) Men jag är skitnöjd över migsjälv haha! Allt är såååå iordning nu. Gött. Sen har jag två designer att fixa en till mig och en till en annan. (Ni kommer att få se båda!) Min design ska jag bara ändra lite sidor på menyn och bilder och lite detaljer så min kommer nog bli klar snart, men måste göra Ellens först! HEJDÅ gurkor hihi!

 Svar på anonyma frågor.

Svar: Hej Johanna! Jag köpte min obegagnad på blocket.se så den finns nog inte mera. Men det finns ännu bättre utan kabel och nyare som jag ska köpa på tvspelsweb.se (har dock ingen direklänk) Hoppas du blev nöjd med svaret!

Svar: Tack vad snällt :D Och jag har fått lite frågor om detta det har jag men nu efter jag hade skrivit det så fick jag massa kommentarer om det (negativa) och jag har tänkt lite själv också och det är ju olagligt så jag vill inte hålla på med olagliga saker i min blogg och det var massa som fick virus och skit så vill inte ha sånna kommentarer igen tyvärr. Men det finns på de mest kända ladda ner sidorna mer kan jag inte säga..

Och jag andvänder ett AF-S 50mm f/1.8G objektiv när jag fotar för det mesta!

 Ida Olsson

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G (Borde inte ha kapat huvudet)

Hellu allesammans! Först måste jag säga förlåt till denna usla bloggning! Helt sjukt av mig att inte blogga haha! Dessa bilder här över fotade jag igår förmiddags, när vi hade studiedag. Blev nöjd med dessa två men det kommer förmodligen mer!

Idag och igår har jag knarkat sönder Breaking Dawn soundtracket på spotify och städat mitt lilla rum! Blir ganska bra tror jag HAHA! OCH JAG SKA BYTA BILDER I DESIGNEN SNART! Så alla vet lixsom för jag hatar dem och jag ser inte bra ut på dem heller kommer jag på nu lixsom HAHA och swijdidhfoiwaesduag det finns fortsfarande chans för 11års gräns på Breaking Dawn! ahsdjashjah! Sorry för dampanfallet lixsom! Jag måste dra nu va alla gurkor som läser detta! Nej jag kallade mina bloggläsare gurkor! HERREGUD nu kommer nog alla att sluta läsa min blogg. Förlåt mig, förlåter ni mig? HAHA. Hejdå!

 Julian #2

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G

Tjena allesammans! Här över kommer lite fler bilder på Julian flera hittar ni längre ner! ;) Jag provade en annan slags redigering och spelade in en action samtidigt så nu har jag denna redigering sparad, har även spelat in massa andra actions som kan komma till bra andvändning!

Skulle även spela in en videoblogg men ljudet vägrade att fungera så ni får ingen videoblogg idag. Ska förövrigt inskaffa en ny blixt, funderar på en Nikon Speedlight SB-24 tror den skulle passa mig ganska bra faktiskt! Vad har ni haft för er idag då?

 Ny design!

ÄNTLIGEN EN NY DESIGN!
Har jobbat med den ett tag nu och så här blev resultatet! ;) Så vad tycker ni? Bättre/Sämre?
Uppdatera sidan om något ser fel ut med f5!

 Design krångel.

Nu har jag gjort klart min kärka design och ska lägga in den i de tre andra sidorna i kodmallen och uppdaterar sidan men det händer NADA. Har uppdaterat sidan 82273653434398766 gånger men det händer inget? Min dator är lite cp så vi får se om den vill sammarbeta med min imorgon (hoppas) Men nu när jag kollar på framsidan av designen så känns det som om jag inte vill ha de bilderna som jag har i desigen =( Så ska jag lägga in designen med de bildera och byta dem när jag har tagit de perfekta bilderna eller ska jag vänta tills jag har tagit de bra bilder som borde bli bättre och lägga in designen då? Haha har uppdaterat igen men datorn är fortsfarande störd. Jaja see yaaa guys tomorrow! ;)

 Var med och tävla om nya iPhone 4S hos den bästa dennism.se!


Untitled-2iBild från Dennis blogg...

Herregud nu är jag med och tävlar igen hos DENNIS!!!! Om en underbar Iphone 4S. Skulle verkligen vilja vinna denna underbara telefon då man dock inte har någon som funkar, orkar inte sitta och komma på massa saker att skriva mer än att vara med i tävlingen och att ni ska besöka DENNIS BLOGG HÄÄÄR! Och ni hittar inlägget här: INLÄGGET. Ha det gött. (:

 


 Desigen kommer upp imorgon

Låter ruriken tala. Ska radera detta efter!

 Kamerautrustning

(bild från google)
KAMERA
Nikon D3100 + Batterigrepp x2
 
OBJEKTIV
Nikkor 18-55mm f/3.5 + Motljusskydd (ska säljas)
Sigma  70-300mm f/4 + Motljusskydd (sålt)
Nikkor AF-S 50mm f/1.8G + Motljusskydd & Uv-filter (♥)
 
ÖVRIGT
Reflexskärm 5 i 1 110cm (trasig , ska köpas en ny)
Reflexskärm 80cm 5 i 1 x2
Kameraväska Nikon (CF-EU04)
Kameraryggsäck Lowepro
Trådutlösare x2
Stativ Hama Star 62 
Minneskort 4GB x2 & 16GB
 
SKA KÖPAS
Fjärrutlösare
Nikkor AF-S 50mm f/1.4 (inte säker)
Tamron 28-75mm f/2.8
Nikon D7000
Reflexskärmshållare
 
(Ska uppdateras med mer bilder!)

 Julian

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G

Båda bilderna är redigerade med olika actions. Vet dock inte om texten blev så bra men det får väl vara. Och mina grannar ska flytta fick reda på det typ igår =( Knäppte några bilder på han och dessa blev väl ganska bra? Eller vad tycker ni? Designen börjar bli klar också bara lite bilder kvar. Idag gick min kamerakabel till datrn sönder också haha så fick köpa en ny! Ha det gött. =)

 Jobbar på en ny design och snart hemma.

Hallo på er! Har inte varit hemma på år och dagar känns det som , haha. :D Skulle varit någon annan stans nu men det blev lite ambulans besök hos den jag skulle till (mormor och morfar) Så det var ju inte så trevligt. Har annars haft ganska trevligt just nu är jag hos min farmor och farfar och kollar lite klipp på youtube och facebook:ar lite granna! ;) Har jobbat lite med designen under tiden jag har varit borta och det som saknas är bilder och lite små detaljer sen är det klart. HAHA jag äger , eller inte. Men jag är faktiskt nöjd utom att designen ser konstig ut i internet explorer (inläggen hoppar åt vänster så den hamnar på menyn?) Hjälpa mig någon som kan? För om jag flyttar inläggen + header så den blir bra i explorer då blir den för långt åt höger i min webbläsare.. Men måste nu runda av lite nu här.. Men nu vet ni att jag kommer hem i morgon bitti och att designen är TYP klar. (: Ha en bra dag eller kväll eller vadfan det nu är :o (Oj nu svor jag , vad busig jag är haha ^^)


Design made by me, Copyright © David Andreasson 2012 - Tillbaka upp till toppen!