Startsidan     Kamera     Facebook     Youtube     Instagram     ...Translate?
MENY

 Vinnaren av ett iPhone-skal.

Är Lovisa!

Grattis du får ett mail av mig imorgon. :)

Hennes motivering:
Motivering: Jag har precis fått min iphone. Jag kunde börja andvända den igår kväll. Idag har jag vart på Gekås och köpt ett gummi skal för 30 kr. Men jag skulle gärna vilja ha något mer skal att byta med och något som skyddar mer och ja, jag har inte så mycket egna pengar just nu så det skulle vart bra att vinna ett. Jag vill ha det här. Både min mamma och pappa har ett sånt skal och det är smidigt och bra eftersom det skyddar bra till och med över skärmen!

Ska ta tag i bloggen snart men ni kan ju alltid följa mig på Instagram @daviidfoto :)

 Skiing


iPhone 4 + Instagram (daviidfoto)

 Instagram


iPhone 4 + Instagram (daviidfoto) Wordfeud (daviidfoto)

Vad heter ni alla på wordfeud och Instagram? Kanske kan följa varandra? :) Jaja men min mobil äger, men blogg.se appen vill inte samarbeta med mig just nu.. Ni vet att jag kommer uppdatera mer på Instagram med bilder fast några kommer nog i bloggen också! :)

 iPhone 4


Ful webcam bild..

Denna underbara sak kom egentligen förra veckan (!) Men posten skickade ett sms till typ fel nummer... Men jaja jag fick min ajfån idag iallafall. :) Ska skaffa Instagram imorgon så skriver jag till er vad mitt namn blir och wordfeud-namn osv. Aja vi ses! Med bättre bilder på den....

 Vinnaren i fototävlingen.

http://phototoheart.blogg.se/images/2012/tvling_183271954.jpg

Var CELINE med bilden ovan! Grattis, ett mail ska snart skickas till dig! Det var 69 röster, Celine fick 30 stycken av dem :) 15 stycken röstade på tvåan, säger inte vem det var dock. Tack till alla som bidrog! :) Var så kul att få ha en fototävling, tack till TVSPELSWEB som jag fick ha tävlingen med. Ha det bra allesammans så hörs vi!

 Liten uppdatering... igen....


Nytt igen, haha tröttnade lite men detta kommer nog att vara kvar länge! :) Igga inlägget på efterbilden (det är från min testblogg.) Ska börja blogga bättre, men vad tycker ni?

BÄTTRE / SÄMRE?

 Vinn ett iPhone skal / tillbehör för max 500kr (PÅMINNELSE)

Nu äntligen kommer tävlingen!
Många kommer att gilla den och några kommer inte (det kommer tävlingar för alla senare)

Denna är en tävling för alla som har en iPhone. Eftersom jag ska få en iPhone ville jag ha en tävling också, dock inte åt mig då, utan för er!

Tävlingen arrangeras i samarbete med www.bloggtävlingar.com och iphone skalet kommer frånwww.iphoneskal.seRegler:
Man ska länka till www.iphoneskal.se och motivera i sin blogg varför du vill vinna just det skalet / tillbehöret. Det kan vara så här: Jag har inte råd med ett nytt och har bara ett fult. Det räcker :)
Man ska länka till det skalet / tillbehöret man vill vinna i sin egen blogg och i min blogg med en länk till inlägget.
(har man inte blogg, skriv varför du ska vinna + länken till skalet och din mailadress i en kommentar)

Jag avgör vem som blir vinnare och får ett gratis skal / tillbehör som får kosta max 500kr.


Enkelt va?
Glöm ej er mailadress så jag kan kontakta den som vinner.
Det håller på till den 20:e 24! :)

 Bowling - Bilder.

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G

Haha jag fotar nästan aldrig längre, känner inte att det är kul längre, men ja detta är de nysate bilderna jag har tagit, från igår :) Är förutom väldigt sugen på ett 50mm f/1.4G... Men drömma kan man ju, vann förövrigt inte bowlingen. Skräll! :) Känns som jag bara blir sämre och sämre i PS och på att fota, hjälp inte bra! Får fota mer nu...

 WeSkins & Insperation Back? & Cheating.

Haloj (Grym på startord!)

Kan ju börja med det sista i rubriken bara för jag ää härlig, yeah man!
Nu är det många som har fuskat i tävlingen, fyfan rent ut sagt, hur svårt kan det vara? Fattar ni inte Svenska? Vilket språk ska jag ta det på? INGET FUSK! NO CHEATING! Kommer nog avsluta hela skiten, ni fattar inte vad jobbigt det är! Men nog med ilska för idag, HAHA men kom ihåg jag vet vilka ni är och fusk gör aldrig saken bättre.

Nu till det i mitten, jag har fått tillbaka lite insperation, den kommer tillbaka lite smått känner jag. Vilket är bra. :)

Sedan så har jag beställt ett WeSkin från https://weskins.com. Hade en rabatt som ni ser på bilden under, om ni vill veta rabattkoden så kan jag skriva den i en kommentar till er! :) Ha det bra, nu vet ni läget litegrann, kommer nog roligare inlägg snart!


 Vinnarna i fototävlingen, rösta.


1. Alva - http://alvafotar.blogg.se


2. Lisa - http://lisasphotos.blogg.se


3. Filippa - http://beautyphotos.bloggplatsen.se


4. Celine - http://phototoheart.blogg.se


5. Alice - http://alicedenballa.blogg.seNu har jag och min pappa valt ut fem bidrag! :) Alla bidrag var sjukt fina men bara fem fick gå vidare. Nu för att gör det enkelt så får man bara rösta EN gång per person / Ip-nummer. Om man fuskar så räknas inte någon av de rösterna och om något av bidragen fuskar diskas den.

Ni kan rösta fram till den 22:e!
Lycka till!

 Amatör-liknande, roliga, störda, dåliga bilder.Okej ibland får man vara lite oseriös, visa fula bilder! Beter och ser ut som en tre-åring, bara kul att visa sådana här bilder ibland. :)

OCH VAD SKA NI GÖRA IKVÄLL?

 Videos / Klipp som jag älskar.

Till alla som inte gillar The Vampire Diaries eller aldrig sett det, kolla dessa videor. De kommer få er att ångra er, det är inte bara vampyrer och kärlek för tjejer som de flesta tror. Kolla:

 About my camera and questions about photography


Hejsan alla bloggläsare! :)
Tänkte ta ett kamera inlägg, inte utrustningen utan typ andra saker.

Fast först... Jag hittade denna gamla bilden (original) ganska typ tråkig och lite smått suddig, men ändå en bra bild och hittade av en slump en grym redigering, så jag provade på den bilden som är över, vad tycks? Tycker det blev bra :) Just färgerna i den första bilden och ja allt, gjorde den typ fyrkanting och la till en bredvid i svartvit. Tycker själv jag har blivit bättre på att typ rädda och redigera bilder!

Men nu till det som inlägget var tänkt med, jag har fått massa kamera-frågor den senast tiden och tänkte berätta lite om fotografering, typ smarta saker och svara på era frågor! Okej vi börjar med frågorna :)

Hur kommer du ihåg dina inställningarna du har på kameran när du skriver dem under bilderna?

Sv:
Först, jag skriver bara utrustningen inte inställningarna, kanske borde börja med det?
Jo du kan kolla den i t.ex. Bridge eller kolla på kameran efteråt :)

Vad är ett batterigrepp och varför har man det?

Sv:
Om du kollar på bilden så ser du ju kameran, men det sitter en sak under kameran (batterigreppet) som jag håller ena min hand på, det är som sagt batterigreppet. Man hör lite på ordet, man kan ha mer en ett batteri i så då håller batteritiden längre, sen så får man ett skönare grepp, kameran blir tyngre och det finns en avtryckare på det om man vill fota vertikalt (stående) Ja det är typ det är och varför man ha det är ju typ det jag skrev över!

Har du fjärr eller trådutlösare och vad är det, kan man ha en fjärrutlösare till en Nikon D3100?

Sv:
Jag har sagt fel flera gånger, jag har ingen fjärrutlösare jag har en trådutlösare. En trådutlösare är en med kabel, fjärrutlösare är utan kabel. Jo man kan en fjärr till min kamera. Häääääär kan du sen en!

Så det var alla frågor!


Sen så tänkte jag dra lite snabba porträtt-tips nu också.

Få modellen att slappna av, få den att skratta :)
Visa bilderna för modellen då och då och säg att dem är bra, och kanske ge något litet tips.
Fokusera på ögonen.
Ha ingen jobbig bakgrund, ha en ren och fin bakgrund.
Ta inte för mycket bilder på en gång, då kan det bli jobbigt för modellen.


Och sedan nu när vi har ett kamera inlägg, det var någon som ville veta vad som hände med min kamera i somras så here you go:

Jag råkade göra sönder en liten del av kameran och lämnade bort den till SIBA på lagning. Sedan tog det 3 månader att få den, jag fick två låne-kameror och fel kamera en gång, var på SIBA minst tusen gånger. Men nu har jag min kamera och jag är nöjd men den :)

Kanske lite svar på era frågor och lite tips, vad tyckte ni om detta inlägg?

 Vinn ett iPhone skal / tillbehör för max 500kr

Nu äntligen kommer tävlingen!
Många kommer att gilla den och några kommer inte (det kommer tävlingar för alla senare)

Denna är en tävling för alla som har en iPhone. Eftersom jag ska få en iPhone ville jag ha en tävling också, dock inte åt mig då, utan för er!

Tävlingen arrangeras i samarbete med www.bloggtävlingar.com och iphone skalet kommer från www.iphoneskal.seRegler:
Man ska länka till www.iphoneskal.se och motivera i sin blogg varför du vill vinna just det skalet / tillbehöret. Det kan vara så här: Jag har inte råd med ett nytt och har bara ett fult. Det räcker :)
Man ska länka till det skalet / tillbehöret man vill vinna i sin egen blogg och i min blogg med en länk till inlägget.
(har man inte blogg, skriv varför du ska vinna + länken till skalet och din mailadress i en kommentar)

Jag avgör vem som blir vinnare och får ett gratis skal / tillbehör som får kosta max 500kr.


Enkelt va?
Glöm ej er mailadress så jag kan kontakta den som vinner.
Det håller på till den 20:e :)

 Bilder på Alexandra från i somras (ovisade)

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G

Ang. Tävlingen, den kommer upp imorgon istället. Fråga helst inte varför. Sedan så kommer jag fixa alla länkbyten snart! :)

 Kommer snart en tävling.

Kommer att få ha chansen att dela ut ett pris för max. 500kr imorgon (en speciell sak) för alla mina bloggläsare som har en speciell sak. :) Kul att få ha flera tävlingar nu, har ju fortsfarande fototävlingen! Kolla in den på kategorin tävlingar. Ingen fototävling denna gången, ni får se imorgon! :)

 AJFÅÅÅN on tha waaay!

Ni kanske vet att jag fick en Samsung i födelsedagspresent (2011) men den har slutat att funka så nu klippte de abonnemanget så jag fick välja en ny telefon. Då valde jag en ajfååån (iPhone) 4! iPhone 4s kostade lite för mycket så jag tog en iPhone 4, den är ju mycket bra den ajfååån:en också! Kommer inte att få den för en nästa vecka dock (den var slut i lager) Då kommer jag ladda ner blogg.se appen och Instagram, så då kan jag blogga mer! Den kommer heta iApp, Blubby, Whitis, eller The White Pearl! Såklart valde jag en vit :) Ha det bra så hörs vi snart med nya bilder! NU BEHÖVER JAG MASSA TIPS PÅ APPAR! :)

 Close Up - första gången

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G + Close Up +4

Usch vilken katastrof-bild, skulle bara prova det nya Close Up-filtret (+4) som jag fick hem häromdagen :) Inget bra resultat men men.. Ha det bra.

 Jag vill veta mer om er!

Som rubriken säger, jag vill veta mer om er som följer / läser min blogg. :) Jag har inte fotat några nya bilder, men försöker ändå att klämma in ovisade bilder fast jag fotade här om dagen men det blev inte så bra bilder tyvärr.

Så nu tomt med bilder tänkte jag fixa andra roliga saker (det kommer ju bilder snart) och sedan har jag ju fototävlingen :) Så nudå, vill jag ha minst 132 kommentarer (eftersom jag har 132 följare via bloglovin) som innehåller eran bloggadress och erat namn och vad ni gillar osv. Typ om er, vill lära känna er läsare mycket bättre och kanske följa er tillbaka! :) Så vore kul och veta mer vilka som läser bloggen, kön och ålder och vart ni bor vore intressant! :) Ha det bra :)

 With an apple in my hands

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G

Ett par bilder jag fotade förut. AHAHHAHAHAH nej jag skoja bara, men man skulle kunna tro det på tanke med vädret. Från i somras, men varför kan jag inte visa dem nu lixsom? HAHAHH okej nu ska jag gå och göra något, tack till alla som följer mig via bloglovin :D

 I just det ögonblicket ville jag ha haft kameran.

Idag var jag ute på en promenad och gick lite i skogen. Då kom jag ut på en strand men klippor och såg ett par som hånglade och myste längre ner och kollade på solnedgången. Ungerbart ljus asså. De satt och höll om varandra och med just hur jag tänkte mig bilden hade det blivit PERFEKT. Personerna hade blivit så bra på bild och solljuset bakom lixsom. Helt underbart det var. De hade blivit silhuetter och jag kan inte beskriva med ord hur vackert det var.... Hade såååååååå gärna sparat det på bild. Hade inte ens en mobil med mig, men man lär sig av sina misstag HAHAHAH! Har ni också känt så någon gång? :)


Ha det bra, så hörs vi. Imorgon (DÅ BLIR DET FOTOGRAFERING) Och var gärna med i min fototävling här nere! (LÄNK TILL TÄVLINGEN) Ps tack till 121 följare via bloglovin! :)

 FOTOTÄVLING - i samarbete med tvspelsweb.se

Nu drar jag äntligen igång en fototävling! Eftersom jag fick 100 följare via bloglovin! :) Den här gången i samarbete med TVSPELSWEB! Som har mycket (eller ja allt) tillbehör till din kamera som du någonsin kan behöva! Nu har jag äran att få ha en fototävling och man vinner en valfri sak (för max 149:-) Temat är: Natur

HUR DU TÄVLAR / REGLER:
- Skriv ett inlägg på din blogg om tävlingen där detta ska innehålla:
  1. Länk till min blogg & detta inlägg & länk till tvspelsweb.se och produkten du vill vinna (direktlänk)
  2. Ha med en bild som passar in på temat färg i storlek 656px (ha en miniatyr eller maila i den storleken om du  har en annan bildstorlek på din blogg.)
  3. Samt en motivering varför just den bilden du valde ska gå vidare.
Gilla detta inlägg på bloglovin + följ mig.
Länka ditt inlägg i en kommentar till detta inlägg.
Inga kollage & bilden ska vara tagen av dig.
Bilden får vara redigerad.

DEN 15:E VÄLJER JAG UT FEM BIDRAG SOM MAN FÅR RÖSTA PÅ!
Psst, har du mycket utrustning med dig, fast inte har plats för den? Kolla då in tvspelswebs FOTOVÄST!

 Postis-Pär har varit i farten!

Igga den fula startbilden! Och ikväll så kommer en fototävling upp! :)

 Vinn en iPhone 4s hos den bästa DennisM!

Jag har brist med bilder (jag ska fota så det kommer, jag lovar) så då tänkte jag tipsa om en tävling!
Hos DennisM! Man kan vinna inget mindre än en iPhone 4s!! (!) LÄNK TILL TÄVLINGEN HÄR!

Har gjort allt man ska göra och namnet och allt finns i en kommentar i hans blogg.
Var gärna med i tävlingen ni med :)

Bild från Dennis blogg!


 A Pirates Of The Caribbean ship

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 18-55mm f/3.5

En bild från Cypern 2011 som jag aldrig har visat innan. Vi var på en båttur och såg denna båt komma! Det var tydligen en kopia av Black Pearl i Pirates Of The Caribbean :) Vad tycker ni? En bra bild?

 Saker jag har vunnit.

Fick en fråga om vad jag hade vunnit i olika tävlingar och julkalendrar:

Fjärrutlösare/Trådutlösare
- http://oliviasfotoblogg.blogg.se
Fotobok (presentkort) - http://jarinafoto.blogg.se
Fotofilter (Close Up +10) - http://eaphoto.blogg.se
Vax & Tabletter (blogkeen paket) - http://michaeladahlstrom.se (vann ett och har redan ett)
Fotofilter (Close up +4) - http://kajjsakavat.blogg.se
Breaking Dawn Soundtracket - http://thetwilightsaga.se

 Frågor & svar.

FRÅGA: Är du bög?
SVAR: Nej verkligen inte, förresten ganska dumt att skriva så!

FRÅGA: Vad heter typsnittet (på dessa bilder) som det står before och after med?
SVAR: English Essay heter det (länk)

FRÅGA: Vill du göra länkbyte?
SVAR: Ja jag har fått några frågor om detta.. Det är klart jag vill! Men måste lägga in tre i taget (eftersom jag har tre kolumner vid länkarna) Så alla som vill göra länk-byte (endas i menyn) KOMMENTERA detta inlägg.

FRÅGA: Ska du sälja alla objektiv?
SVAR: Ja och nej. Jag ska inte sälja alla på en gång! 50mm f/1.8G ska säljas så snart som möjligt och så ska jag köpa ett 50mm f/1.4G. Sigma 70-300mm ska förmodligen säljas (vet inte ännu) Och 18-55mm ska säljas med kameran (när jag ska sälja den, fast om ett tag)

FRÅGA: Är du tretton eller tolv?
SVAR: Jag är tolv år, fyller 13 i Augusti detta år.

FRÅGA: Hur kommer man tillbaka till din startsida? Alltså vart är den länken?
SVAR: Under där det står (kommentera här) och kategorien och allt där finns det en länk med fetstil :)

FRÅGA: Är bilderna i headern snea?
SVAR: Japp fast gaaanska lite haha :) Om ni kollar är de utanför content :)

 Uppdatering

Nyare och fräschare! Mycket mer stilren och jag gillar det mycket mer, det ser bättre ut än på bilden... Har fixat lite detaljer! :) Ska lägga till en ny menybild, men detta får duga för stunden, NU SKA JAG HA KVAR DENNA OCKSÅ! Ha det bra! BÄTTRE/SÄMRE?

 Raketer

Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G + Stativ + Fjärrutlösare

Haha allas andra bilder blev ju asbra på raketerna lixsom, haha vad fubbigt! Mina blev ju inte ens bra (men det var ju första gången!) Och om ungefär ett år kommer ju en ny chans, om inte jag är död då såklart! ;)

Och idag har det snöat och regnat och varit en sådan här "tråkig slappdag" haha.  :) Fotade en hel del mer bilder igår också så får vi se om de bilderna kommer upp, fast inte på raketer. Ha det bra! :)

 Favoritbilder (del 2)

Någon bild ni gillar extra mycket? Eller inte gillar? Alla åsikter är välkomna :)
Och jag kan avslöja att jag kommer sammarbeta med lite andra bloggar 2012, i fotosammanhang. :)

 Snow in Karlstad!

Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G

 2012. Nytt år & ny design del.1

Först vill jag bara säga gott nytt år! Nu är det äntligen 2012! Detta år då allt ska hända :) Jag kommer fylla tretton och få ha flera tävlingar! ;) Eftersom jag har fått över 100 följare via bloglovin kommer jag få ha en tävling! Den kommer nog ganska snart :D Ändrade faktiskt bredden på bilderna och inläggerna.. Med bara en liten kod, ska jag visa er? :)

Och nu när det är 2012 ska jag hinna med en massa saker, kommer inte avslöja något speciellt utan att jag kommer ha små projekt, eller ja lite mer saker.. Ni får helt enkelt vänta och se! Och nu när jag känner mig så kreativ så har jag gjort en ny design! 2012s första design! Känner mig så kreativ och full med idéer och så, bestämde mig för detta ett tag sedan. Vill inte göra något speciellt av det, utom att jag la in den exakt 2012. :) Ingen superdesign eller så! Haha. 

Kommer kanske också fixa en epost (typ blogg@dafoto.se) men vi får se hur det blir. Och jag ber er att kolla igenom designen innan ni dömmer. Kolla vad som händer då jag trycker här och se så alt funkar, om inte så tryck F5! Och om det inte funkar så kontakta mig och säg vad som är fel och även vilken webbläsare du andvänder. Men OBS! om ni har internet explorer så är risken väldigt liten att det ser bra ut. Efter typ profilbilden i menyn så ser det liiite konstigt ut i explorer, får se om det löser sig... Och typsnittet i menyn ser lite fel ut så vissa saker blir fel. Fan, men ska försöka fixa det senare. ;) Hoppas ni blir nöjda och kommentera gärna vad ni tycker! Om den suger så du behöver jag veta.. så jag vet vad som kan bli bättre! Om ni har förslag eller saknar något eller vill lägga till något så maila mig eller skicka iväg en kommentar! :) I del 2 kommer ni få veta liiiiite mer om projekt och vad som komma skall, även bilder från 2011 som är mina favoriter. Läs gärna del 2 när den kommer.


Design made by me, Copyright © David Andreasson 2012 - Tillbaka upp till toppen!