Startsidan     Kamera     Facebook     Youtube     Instagram     ...Translate?
MENY

 Fotografering imorgon!

Hejsan!
Sitter just nu i min soffa efter att ha duschat efter min taekwondo-träning, riktigt bra träning idag :).
Just nu ser jag på fotboll, riktigt bra spelat Sverige! Kanon! Nu sitter jag typ asglad här.

Skulle bara säga att det inte kommer vara dött på bilder i all evighet utan att jag ska ha fotografering imorgon :).
Kommer bli lyckat tror jag, vi får väl helt enkelt hoppas på bra väder med mycket sol.
Glöm nu inte frågestunden något inlägg under detta, jag blir bara glad av alla frågor jag kommer att få.
Hejdå!

 Utanför mitt fönster

iPhone 4 + Instagram (daviidfoto)


 CHAANGEEESS!


Har ändrat headern med ena bilden till vänster :). Och även typsnitt i rubriken och menyn, även under inlägget :).
Hittade träbakgrunden på --> http://minradio.blogg.se <-- Fast har ändrat den lite.. JAJAJAJJAJA men typ hejdå! Vad tycks?

 Night


Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8G

Äntligen lite bilder från min sytem haha :). Ska ha minst en fotografering denna vecka med en människa så jag äntligen kan uppdatera porträtten på blloggen. Just nu lyssnar jag på musik och ska fortsätta med det, hejdå!

 Little spring feelings with longboard and converse.


 Frågestund!

FRÅGESTUND! STÄLL VAD DU VILL!
Vill ha massa frågor, ställ ALLA konstiga, roliga, seriösa, knäppa, ja ALLA. :)
Kommer dela in frågorna i delar och kategorier senare :)

 Musik

Tänkte köra mer tips här i bloggen så börjar med lite musik, gillar ju massa mer men dessa är riktigt bra! :) Kanske starta en egen kategori med det?


 Its friday friday hipp hipp hurra..

Tjenamorsgors!
Hähä nytt ord ovan?

Ska inte visa massa mobilbilder bara på bloggen och så nu men vill prova lite mer saker så bloggar igen nu från mobilen och vill prova lite mer med alla saker and so on :).

Idag har jag varit hemma för jag behöver vila lite och ha en feberfri dag så har inte varit i skolan alltså, vi hade en klasskamrat som flyttat till USA som hälsade på idag i skolan och så skulle vi ha disco som jag missade lite synd but that's life.

Ska fixa ihop en ny design som är mer MIG och en utan Canon i menyn och uppdatera nya kategorier och andra saker som behövs fixas :). Hoppas ni kommer gilla den när den är klar hähä. Bilderna är tagna idag för inte så länge sedan och jag heter daviidfoto på instagram och jag följer alla följare tillbaka :). Nu ska jag läsa goa bloggar och slappa med min telefon. :) Hejdå, får se om det kommer system bilder i nästa inlägg :). + Lite mycket skärpa på bilderna under, såg inte ens att jag la på skärpa, och bilden längst upp till höger var nog lite extra brusig också, men vet ni vad? Skit samma!

 


 Hej!

Hejsan! Detta är skrivet från min mobil så det kanske ser lite udda ut.. Hähää. Jag bloggar dock inte från blogg.se appen för den funkar inte, det står bara felaktigt anrop.. :s Nån som vet nått om det och hur man kan fixa det? Jag har varit sjuk ett tag nu och har inte orkat blogga tyvärr, är inte helt frisk ännu men nästan :). Ska fixa en ny design och nya bilder snart. Jag kommer snart tillbaka igen och uppdaterar en till två gånger om dagen. :) Så länge, hejdå!

 Nobody knows or maybe someone?


Okeyyy I'm back. Vi startar så :) HEEEEEEEJJJ!!!!! typ damp... Men nej, hej! Det var ett tag sedan vi sågs, eller skrevs eller vad man nu säger. Bild 3,4,5,7,8,9 är från Idre, om ni vill se mer (skidbilder) kolla så min Instagram.

Ramlade endast en gång, men det räckte haha landade klumpigt nog på nååtttt skumt vis med handen under skidan så jag fick typ ont i typ handen :s Fick en inre blödning och en rejäl mjukdelsskada tydligen enligt doktorn.

Men annars har jag haft en superbra skidvecka förutom skidor har jag hunnit med häst och släde, badhuset och bowling, i Idre då asså. Men ni får ha det bra så hörs vi. TACK TILL HANNA SOM GÄSTBLOGGADE OCKSÅ! :)

 Gästbloggning av Hanna #2

Tjenare Tjenare! Nu var det Hanna här igen. Alltså jag som bloggade i förra inlägget :)
 
Nu är det såhär att jag gått vidare i en fototävling hos Anton, med bilden ni ser ovan, och jag skulle bli såhäääär mega lycklig om ni röstade på mig. Tävligen hittar du här.Och jag är nummer fem (5). Tack så otroligt mycket på förhand! ♥ Massor med kramar från Hanna. Och vill ni kolla min blogg så var den ju här.

 Gästbloggning av Hanna


Ni får ett helt lass med några av mina favoritbilder! :)
 
Hejsan alla Davids läsare! Han är ju som sagt bort rest för att åka massa skidor, orättvist att lämna oss andra kvar här, hähä.Men iaf, vad ska man skriva då? Kan ju börja med lite om mig själv..

Jag heter då som sagt Hanna Malmqvist, och är en skrattglad, fotonörd på snart 14 år som bor i Karlstad. Jadu, när jag inte fotar eller bloggar, kanske jag sitter och läser en bra bok, redigerar bilder, umgås med fina vänner, spammar sönder instagram (@lalahannah) med bilder eller nåt annat kul :)
 
Vill du veta mer om mig eller mitt spännande liv kan du alltid kolla min blogg → http://lalahannah.blogg.se/

 Varför jag inte har bloggat.

För att jag har inte orkat eller haft lust. Har fått många taskiga kommentarer så jag orkar inte blogga. Ska till Idre idag och en vecka framåt, om ni är riktiga läsare så stannar ni, om inte ta bort mig då. Kommer uppdatera med bilder från min iPhone på Instagram :) @daviidfoto

Design made by me, Copyright © David Andreasson 2012 - Tillbaka upp till toppen!